Denim Jakker

 

Cowboyjakken er en klassiker, som alle burde have i garderoben. Siden de første jeans kom på markedet, har det slidstærke materiale nemlig løbende været blandt de største modetendenser. Derudover giver denim et utal af muligheder til dit look, og samtidig passer overdelen til rigtig mange typer og aldre. Som specialister inden for herremode til store mænd har vi naturligvis også eksklusivt udvalg af de populære jakker. Mænd, der er større end gennemsnittet, kan nemlig godt være lige så modebevidste, som alle andre, og derfor tilbyder vi alt tøj i størrelse XXL til 8XL.

Hos XLtøj har vi enorm erfaring med at klæde kraftige drenge rigtig godt på, og med anerkendte brands som eksempelvis Kam og Loyalty & Faith, kan du være sikker på, at der aldrig er gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. Leder du efter en jakke, som både er moderne og flot selv efter mange år, kan du med fordel kigge efter en denimmodel.

 

XLtøj tilbyder altid et stort udvalg af denim og jakker til mænd


Du går aldrig helt galt i byen med cowboystof. Materialet klæder nemlig mange, og så kan det samtidig være med til at understrege det unikke ved din personlige stil. Mens en klassisk model eksempelvis passer til langt det meste, kan en jakke med sweatshirtærmer give et smart og afslappet look. Nogle af varianterne findes endda med indvendigt for, så de også sagtens kan bruges om vinteren.

Endelig er lommerne og knapperne blot nogle af de mange rå og iøjnefaldende detaljer, som denimjakkerne både er særlig kendt og elsket for. Når du har fundet modellen, du bare må eje, kan du finde din præcise størrelse i vores størrelsesguide. Hvert tøjmærke anvender nemlig sit eget måleskema, så du altid får et produkt, der passer nøjagtigt til dine mål.

 

Vi har også den perfekte denimjakke for dig


Uanset hvad du stiller af krav til din cowboyjakke store størrelser, så kan du vide dig sikker på, at du kan finde noget, der harmonerer med dette blandt vores udvalg. Derfor er du selvfølgelig landet det helt rette sted i din jagt på en denim jakke store størrelser.

Fælles for alle de brands, du finder her på siden er, at de skaber tøj i høj kvalitet. Det er naturligvis ensbetydende med, at du vil kunne have glæde af din denim- eller cowboyjakke i mange år, før det er tid til at skifte den ud.

 

XLtøj har store størrelser, men små priser


Det er ingen hemmelighed, at en denimjakke snildt kan være dyr – især i tilfælde af, at man har brug for en stor størrelse. Det har vi dog valgt at gøre op med hos XLtøj, hvor vi har besluttet at prissætte alle vores denimjakker på et fornuftigt niveau.

Hertil slipper du også for at betale en stor sum penge for at få din ordre tilsendt. Vi har nemlig en fast fragtpris på kun 49 kr., som gælder alle ordrer. I tilfælde af, at du køber for over 800 kr., får du dog din ordre tilsendt kvit og frit.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation