Vi er til at få fat på
6590 1412

Denim Jakker

 

Denimjakke

Cowboyjakken er en klassiker, som alle burde have i garderoben. Siden de første jeans kom på markedet har det slidstærke materiale nemlig løbende været blandt de største modetendenser. Derudover giver denim et utal af muligheder til dit look, og samtidig passer overdelen til rigtig mange typer og aldre. Som specialister inden for herremode til store mænd har vi naturligvis også eksklusivt udvalg af de populære jakker. Mænd, der er større end gennemsnittet, kan nemlig godt være lige så modebevidste, som alle andre, og derfor tilbyder vi alt tøj i størrelse XXL til 8XL.

Hos XLtøj har vi enorm erfaring med at klæde kraftige drenge rigtig godt på, og med anerkendte brands som eksempelvis Kam og Loyalty & Faith, kan du være sikker på, at der aldrig er gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. Leder du efter en jakke, som både er moderne og flot selv efter mange år, kan du med fordel kigge efter en denimmodel.

XLtøj tilbyder altid et stort udvalg af denim og jakker til mænd

Du går aldrig helt galt i byen med cowboystof. Materialet klæder nemlig mange, og så kan det samtidig være med til at understrege det unikke ved din personlige stil. Mens en klassisk model eksempelvis passer til langt det meste, kan en jakke med sweatshirtærmer give et smart og afslappet look. Nogle af varianterne findes endda med indvendigt for, så de også sagtens kan bruges om vinteren. Endelig er lommerne og knapperne blot nogle af de mange rå og iøjnefaldende detaljer, som denimjakkerne både er særlig kendt og elsket for.  Når du har fundet modellen, du bare eje, kan du finde din præcise størrelse i vores størrelsesguide. Hvert tøjmærke anvender nemlig sit eget måleskema, så du altid får et produkt, der passer nøjagtigt til dine mål. 


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag - Torsdag    10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation