Badekåbe

 

Er du på udkig efter en ny badekåbe? I så fald er du landet på den rette side, hvis du kræver, at den er i en stor størrelse. Vores udvalg af badekåber fås nemlig i størrelser, der passer de fleste, da vi kun forhandler badekåber i store størrelser.

Alle vores badekåber fås fra størrelse 2XL op til 8XL. Er du f.eks. på udkig efter en ny badekåbe XXL, er du havnet det rette sted. Det samme gør sig dog gældende, hvis du skal have en badekåbe XXXL – eller måske en badekåbe til store mænd i en større størrelse end dette.

 

Badekåber i store størrelser for de fleste

 

Hos XLtøj fører vi et stort udvalg af badekåber i store størrelser. Har du brug for en badekåbe store størrelser, vil du derfor kunne finde den her hos os. Det er naturligvis gældende, uanset hvad du stiller af krav til farven, længden og materialerne.

Vi har forsøgt at sammensætte et udvalg af badekåber, der indeholder noget for enhver smag. Af denne grund skulle du naturligvis også gerne kunne finde f.eks. din kommende badekåbe mænd XXL blandt udvalget her på siden.

Udvalget er bestående af bade- og morgenkåber fra brandet Espionage. Det er et brand, der især er kendt for sit fokus på høj kvalitet og lækre materialer. Derudover har de også valgt at specialisere sig indenfor tøj til store mænd, og tilpasser derfor deres pasform hertil.

 

Køb badekåber til store mænd til lave priser

 

Ikke nok med, at du her hos XLtøj kan finde et stort udvalg af kåber til store mænd, der kan bryste sig af en høj kvalitet, så har vi også sørget for, at prisen er i bund. Derfor vil du opleve, at alle badekåber her på siden, er prissat på et niveau, hvor alle kan være med.

Ønsker du at erhverve dig en ny kåbe, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet, har du måske troet, at den vil koste dig en stor sum penge. Det mener vi her hos XLtøj ikke, at den behøver, hvorfor vi har skruet priserne i bund.

Det er en fordel for dig, der er på jagt efter en ny morgen- eller badekåbe i en stor størrelse. Du er nemlig sikret, at vi her på siden har noget, der falder i din smag, som er i god kvalitet, og som du endda også har mulighed for at købe til en lav pris.

 

Vi har hurtig levering på alle ordrer

 

Når du handler hos XLtøj, er du også sikker på, at du ikke skal vente i lang tid på at få din ordre. Alle vores ordrer bliver nemlig afsendt indenfor 24 timer. I mange tilfælde bliver de tilmed sendt samme dag, som du bestiller. Det kræver blot, at du bestiller inden kl. 13.00.

Vi har en fast lav fragtpris på 49 kr. Det er prisen for levering af din ordre, uanset hvilket eller hvilke produkter, du har købt. Køber du for mere end 800 kr., kvitterer vi dog med at sende din ordre gratis.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation