Bukser i store størrelser

 

Hos XLtøj mener vi ikke, at det skal være svært at finde moderigtige bukser til store mænd. Derfor har vi taget sagen i egen hånd, og har her på siden sammensat et stort udvalg af bukser i store størrelser, som indeholder noget for enhver.

Er du på jagt efter et par nye bukser i store størrelser til mænd, er du derfor havnet det helt rette sted. Det er nemlig lige netop, hvad du kan finde her på siden, hvorfor der også er en rigtig god chance for, at vi har noget, der falder i din smag.

 

Et af landets største udvalg af bukser i store størrelser


Du skal ikke være bekymret for, at du ikke kan finde et par bukser store størrelser, der falder i din smag, her hos os. Vi har nemlig et af landets største udvalg af herrebukser store størrelser, hvorfor der selvfølgelig også vil være noget blandt udvalget, der tiltaler dig.

Størrelsesmæssigt kan du også være sikker på, at du kan ramme plet. Vi har nemlig bukser i stort set alle størrelser hos XLtøj. Vores størrelser strækker sig nemlig fra str. 100 til str. 148, fra str. 2XL til str. 8XL samt fra str. 27 til str. 62. Det sikrer, at der er noget for alle.

 

Herrebukser i store størrelser fra anerkendte brands


Udvalget her på siden består af bukser fra en lang række brands. Hvert af disse er dog nøje udvalgt, da vi ved, at de har fokus på kvalitet og pasform. Bl.a. finder du brands som Voeut – Cavani, Brühl, Carabou, Espionage, Engel, Finesmekker, Jack & Jones, Nordal samt Oakman.

Ønsker du ikke at gå på kompromis med dit valg af bukser, kan du derfor roligt handle her hos os. Vi vægter det nemlig meget højt, at både kvaliteten, pasformen og materialerne i orden, når vi køber ind til vores sortiment.

 

Bukser til store mænd til små priser


Ganske vise er vores bukser store, men vores priser er små. Vil du gerne gøre en god handel, når du køber nye bukser, skal du ikke tøve med at slå til. Vi har nemlig prissat alle vores varer på et niveau, hvor alle kan være med.

Hvad enten du er på udkig efter et par chinos, habitbukser, arbejdsbukser eller noget helt fjerde, så finder du det til en god pris hos os. På trods af de lave priser, kan du samtidig vide dig sikker på, at kvaliteten er i orden.

 

Vi tilbyder hurtig og billig levering


Der er ingen, der har lyst til at vente på deres ordre i lang tid, når de handler på nettet. Er du en af dem, der også helst ser dig fri for dette, kan du glæde dig over, at alle vores ordrer bliver afsendt indenfor 24 timer.

Faktisk sender vi din ordre samme dag, hvis den er bestilt inden kl. 13 på en hverdag. Hertil skal du også kun betale 49 kr. i fragt. Ender du med at købe for mere end 800 kr., bliver din ordre sendt ganske gratis.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation