Jakker & Fleece

 

Er du på jagt efter nyt overtøj? I så fald er du landet det rette sted, hvis du har et krav om, at der er tale om overtøj i store størrelser. Hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af overtøj, der omfatter både jakker, fleecetrøjer, frakker og meget andet. Fælles for det hele er, at størrelserne er store.

Hvis du har et ønske om at købe nyt overtøj store størrelser, er der derfor en rigtig god chance for, at du kan finde noget her på siden, der falder i din smag. Ligeledes kan du også vide dig sikker på, at vi har noget, du kan passe – uanset hvor stor din størrelse skal være.

 

Overtøj i store størrelser for enhver smag


Hos XLtøj har vi et meget alsidigt udvalg, der byder på lidt af hvert. Af denne grund har vi også noget for enhver smag. Hvad enten du er på jagt efter en nydelig frakke, en varm fleecetrøje eller noget helt tredje, så vil du støde på noget, der tiltaler dig blandt vores udvalg.

Netop derfor bør der heller ingen tvivl herske om, at du er havnet det rette sted i din jagt på nyt overtøj. Ikke nok med, at du kan finde noget, der lever op til de krav, du har til udseendet, så er du selvfølgelig også sikret, at vi har noget i din størrelse.

 

Overtøj til store mænd i mange størrelser


Størrelsen er noget af det vigtigste, hvis man som en stor mand skal købe nyt overtøj. Det er nemlig vigtigt, at det sidder lige i skabet. Heldigvis har vi mange forskellige størrelser her hos XLtøj, hvorfor du naturligvis også kan finde noget, der passer dig.

Størrelserne strækker sig fra str. 2XL og helt op til str. 8XL. Du skal derfor ikke være i tvivl om, at du også kan finde noget i din størrelse her hos os. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alt vores overtøj, der kan fås i et lige stort antal størrelser.

 

Stort overtøj fra mange forskellige brands


Når du går på jagt efter overtøj, er der naturligvis flere forskellige ting, der er i fokus. Først og fremmest skal det leve op til dine udseendemæssige krav og passe i størrelse. Hertil skal der dog også være fokus på kvalitet og pasform, da du skal kunne nyde godt af tøjet i mange år.

Heldigvis har vi sørget for dette for dig, da alle vores brands er valgt med stor omhu. Det er de, da vi ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller pasform. Som følge af dette, vil du støde på overtøj fra en lang række brands, som alle har det tilfælles, at de kan leve op til netop dette.

Her på siden kan du derfor finde overtøj fra brands som Jack & Jones, Carabou, Raging Bull, Stolen Denim, Kangol og Loyalty & Faith. Fælles for alle disse brands er, at de ikke blot laver tøj i store størrelser, men samtidig gør det med et stort fokus på kvalitet og pasform.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation