Seler ( ekstra længde )

 

Seler har eksisteret i århundrede. Før i tiden var de nok mest populære blandt ældre mænd, men i dag er de faktisk at finde blandt de største og mest aktuelle tendenser inden for herremode. Tilbehøret er altså en modetrend, der kan bruges både for sikkerhedens og for sjov skyld. Vil du skabe et stilfuldt look til en fest, er det helt oplagt med et par eksklusive af slagsen. Er du større end gennemsnittet, kan du også sagtens være med på moden. Her på siden tilbyder vi nemlig en lang række forskellige udgaver med ekstra længe, så selv de største drenge kan være med.

Hos XLtøj fører vi udelukkende de allerbedste brands, heriblandt det danske mærke Scanbelt, der nok mest et kendt for at fremstille særlig lukninger. Du skal derfor aldrig bekymre dig om, hvorvidt dine bukser bliver siddende, som de skal; det kraftige materiale sørger for, at under- og overdel forbliver sammen. Samtidig giver de lange remme en god helhedsfornemmelse, og samtidig er de nemme at justere i løbet efter behov. Uanset om du er til Y-udgaven eller den, der krydser som et X på ryggen, kan du med stor sandsynlighed finde et produkt, der passer til dine mål og tøjsmag.

Vil du gerne køre stilen som stilfuld gentleman til dit næste arrangement, kan du med fordel anskaffe dig et par smarte seler. De bidrager nemlig med et sofistikeret og graciøst udtryk, som tiltaler de fleste mænd – og nok også en lang række kvinder. Gennemfør stilen fuldstændigt med en matchende butterfly, der for alvor kan sætte prikken over i’et på din festlige beklædning. Vi fører mange traditionelle modeller i sort og hvid, men vi har også flere udgaver i moderigtige farver som eksempelvis rød, pink og blå.

 

Seler til store mænd - altid til små priser


Som stor mand har du muligvis oplevet, at det i almindelige tøjbutikker kan være svært at finde moderne tøj, som samtidig sidder behageligt. Sådan er det langt fra os hos. Som specialister inden for herremode til kraftige drenge har vi øje for de største mærker, designs og materialer. Selvom det skal være stort, skal kvaliteten stadig være helt i top, og derfor går vi heller aldrig på kompromis, når vi skal udvælge de produkter til vores sortiment.

Når det gælder selerne, er de nok oftest brugt i forbindelse med lidt større og formelle anledninger, og derfor tilbyder vi altid forskellige klassiske modeller i stilsikre farver som grå, blå og sort. Skal det være mere uformelt, har vi også andre sjove og iøjnefaldende motiver, der nok vil passe bedst til en familiefest eller en sjov herremiddag.

Du aldrig helt galt i byen med seler, og det gør du heller ikke, når du handler os. Hos XLtøj kan du nemlig ikke kun finde et stort udvalg af seler til store mænd – du kan også finde dem til små priser. Og bestiller du inden kl. 13.00, så sørger vi for, at din ordre bliver sendt samme dag, hvilket kan føre til, at den er dig i hænde allerede dagen efter.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation