Bukser, Jeans & Shorts

 

KÆMPE UDVALG HERRE JEANS, BOKSER OG SHORTS I STORE STØRRELSER

Vi har modeller med stretch, lav talje, høj talje, lynlåse, knapper, lommer, jeans med elastik i taljen til store mænd. Heldigvis er det heller ikke længere sådan, at jeans kun skal have den klassiske blå farve. Tværtimod findes der et utal af farver og forskellige vaskemetoder, der sætter et anderledes præg på det klassiske denim-materiale, så man kan få lige præcis den type cowboybukser i store størrelser, som man leder efter. 
Hos XLtøj gør vi alt, hvad vi kan, for at tilbyde vores kunder Danmarks største udvalg af jeans i XL-størrelser.

 

Se vores store udvalg af bukser til den store mand.

Vi har alt fra luksuriøse bukser til moderne bukser fra Jack & Jones, jogging bukser fra Espionage. Med andre ord vi har alt i store bukser.
Om du er mest til chinos, joggingbukser eller habitbukser, kan du finde ud af ved at scrolle rundt på siden. Når det kommer til farven, er der også mange forskellige at vælge imellem – både neutrale og mere friske. Lige gyldigt hvilken type bukser du holder mest af, burde du kunne finde et par, der falder i din smag.
Hos Xltoj.dk har vi et kæmpe udvalg af både shorts og knickers til den modebevidste mand. Vores størrelser går fra 2XL til 8XL, så alle store mænd burde kunne finde fedt tøj i deres størrelse.  

 

STORT UDVALG AF SHORTS TIL DEN STORE MAND

I vores kategori oversigt kan du vælge yderligere kategorier som knickers, shorts med høj talje, shorts med lav talje og badeshorts i store størrelser. Du kan også sortere efter bestemte brands og din præcise størrelse. Vi har også løbende stærke tilbud, hvor du kan spare meget på flotte shorts.
Find det du søger og husk at vi altid giver dig nogle af markedets bedste priser, hurtig levering og en kundeservice af højeste kvalitet.Vores størrelser er designet til den store mand, som har svært ved at finde lækkert tøj i XL størrelser.

Vores størrelser går fra 2Xl til 8XL. Vi har altid Danmarks flotteste udvalg.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation