Træningsbukser

 

Se vores store udvalg af træningstøj / sportstøj til store mænd. Vi har et kæmpe udvalg af lækkert træningstøj / sportstøj i store størrelser – lige fra 2XL til hele 8XL. Vi har blandt andet træningstøj fra Espionage, Kam og Slazenger.

 

Find det træningstøj som du mangler - selvfølgelig til stærke priser og i den bedste kvalitet. Du kan sortere efter din størrelse og få vist alle relevante produkter. Bestil i dag hos XLtoj.dk og få hurtig levering og den bedste service.

Leder du efter træningstøj i de store størrelser? Vi har mange forskellige modeller af joggingbukser i store størrelser til når der skal slappes af eller der skal trænes. 

 

Vi har nylon træningsbukser,joggingbukser med elastik i benene, joggingbukser uden elastik i benene, joggingbukser med broderi. Herunder finder du vores store udvalg af træningstøj i store størrelser. Perfekt til den aktive store mand. Vi har størrelser i 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL og hele 8XL. Perfekt til dig som leder efter sportstøj i store størrelser.

 

Se vores store udvalg herunder og husk at vi altid giver dig den bedste service, skarpe priser og produkter af højeste kvalitet.


 

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag - Torsdag    10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation