Blazer Jakker

 

Hos XLtøj mener vi ikke, at et behov for en stor størrelse skal forhindre dig i at være velkendt. Vi har derfor taget sagen i egen hånd, og har skabt et sortiment, der består af moderigtigt tøj til store mænd. Blandt dette udvalg finder du også en lang række blazerjakker.

Hvis du er på udkig efter en blazer til store mænd elller måske et helt jakkesæt til store mænd, er du derfor landet det helt rette sted. Blandt vores udvalg her på siden, er du nemlig garanteret at kunne finde en blazer store størrelser, der er som skabt til netop dig.

 

Blazer i store størrelser hos XLtøj


Udvalget af blazerjakker udgøres af nøje udvalgte brands. Vi fører derfor ikke et sortiment fra et hav af forskellige brands, men har i stedet valgt at holde os til de bedste. Derfor består udvalget udelukkende af lækre blazers fra brands som Nordal og Oakman.

Fælles for de brands, vi har valgt at tage i sortiment hos XLtøj er, at de skaber tøj, der har en god pasform til store mænd. Dette er naturligvis også noget, der gør sig gældende i forhold til deres blazerjakker, hvorfor du er garanteret, at de sidder, som de skal.

Uanset hvad formålet for dine nye blazer er, så kan du vide dig helt sikker på, at du kan finde en blazer store størrelser herre hos os. Vi har nemlig blazere, der varierer i størrelsen fra str. 30 helt op til str. 54, hvorfor der naturligvis også er et udvalg af blazere i din størrelse.

 

Blazerjakker til store mænd til lave priser


Blot fordi du har brug for en stor størrelse, betyder det ikke, at du skal være tvunget til at betale en høj pris. Hos XLtøj mener vi ikke, at det er fair, at det forholder sig således. Derfor har vi selv sørget for, at der er blevet skruet ned for priserne.

Ønsker du at erhverve dig en ny blazer i en stor størrelse, skal der derfor ingen tvivl herske om, at du kan gøre en god handel her hos os. Ikke nok med, at du kan finde den perfekte blazer herre store størrelser, så er du også sikker på at kunne få den til en god pris.

Vores priser varierer naturligvis, men sommetider kan du være heldig at støde på gode tilbud, der betyder, at du kan anskaffe dig en blazer til blot 300 kroner – og det er endda uden at gå på kompromis med brand og kvalitet.

 

Hurtig og billig levering hos XLtøj


Når du handler hos XLtøj, kan du ikke blot finde tøj til store mænd i et stort omfang. Du kan også være sikker på, at du kan få det leveret indenfor kort tid. Bestiller du inden kl. 13 på en hverdag, bliver din ordre nemlig afsendt samme dag.

Derudover tilbyder vi en fast lav fragtpris på kun 49 kr. Hvis du ender med at smide varer for mere end 800 kr. i kurven, så udløser det dog en fri fragt. Dermed vil det ikke koste én eneste krone at få ordren leveret.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation