Ensfarvede T-Shirts i store størrelser

 

T-shirts er nok uden tvivl blandt de beklædningsdele, vi bruger allermest. Den kortærmede model passer nemlig til langt det meste, og så er den samtidig særlig komfortabel at have på. Derfor er den populære trøje også et must-have i enhver mandlig garderobe, hvor særligt den ensfarvede variant synes at have fundet plads på hylderne. Her på siden tilbyder vi et stort udvalg af basic tees i store størrelser, og vi fører naturligvis flere forskellige eksklusive mærker, designs og farver.

Hos XLtøj har vi stor erfaring med at klæde mænd, der er større end gennemsnittet, godt på. Her finder du altid stilsikkert tøj til den moderne mand i størrelser fra XXL til 8XL. Men selvom du er stor, kan tøjet stadig godt være rigtig fedt, og med anerkendte mærker som eksempelvis Jack & Jones, Espionage og Subterfuge får du basic overdele, hvis kvalitet er lidt udover det sædvanlige.

 

Leder du efter en ensfarvet T-shirt?

Så kan du med fordel kigge hos XLtøj. Uanset om du er til sort eller hvid, rød eller gul, blå eller grøn, så finder du med stor sandsynlighed din næste basic trøje i vores brede sortiment. Med en ensfarvet overdel går du aldrig galt i byen, og du kan altid sætte ekstra kulør på hverdagen med en af vores mange farvestrålende varianter, ligesom du også altid kan forelske dig vores mere klassiske farvemodeller. Derudover passer vores ensfarvede t-shirt også til det meste, og især til et par fede jeans eller et par smarte bukser.

Selvom størrelserne på vores herretøj er store, så er det langt fra tilfældet med priserne. Hos XLtøj skal det nemlig ikke være dyrt at købe stort, og derfor finder du altid dine produkter til nok markedets bedste pris hos os. Derudover er der mange andre fordele ved at handle din standard T-shirt hos XLtøj. Eksempelvis får du dine varer med dag til dag-levering, og så bytter vi selvfølgelig altid med et smil. Du kan læse meget mere om vores attraktive handelsbetingelser ved at klikke her


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation