Polo Shirts i store størrelser

 

Hvem siger, at store mænd ikke kan være lige så modebevidste, som alle andre? Det gør vi bestemt ikke hos XLtøj. Her er vi nemlig stolte af at være blandt markedets absolut førende inden for tøj i store størrelser, og vi har stor erfaring og ekspertise med netop at klæde store mænd godt på. Glem alt om kedeligt og ukomfortabelt tøj fordi du er større end gennemsnittet. Hos XLtøj har vi et bredt sortiment af tøj, og her på siden finder du et stort udvalg af smarte polo shirts.

 

Polo shirten er en overdel, der tiltaler de fleste mænd, og hvis du ikke allerede er forelsket i den behagelige T-shirt, kan du med fordel blive det nu. Overdelen kan nemlig bruges både sommer og vinter, og hvor de korte ærmer nok mest er velegnede til de varme sommerdage, passer den om vinteren perfekt under en varm strik. Trøjen er derfor en uundværlig del i enhver mands klædeskab, og uanset om du er til print, mønter eller en ensfarvet polo shirt, så finder du med stor sandsynlighed din næste favorittrøje hos os.

 

Netop når det gælder mode til store mænd, er vi altid helt fremme i skoene. Foruden vores store udvalg af polo shirts tilbyder vi eksempelvis også et bredt sortiment af jeans, der passer perfekt til den velklædte mand. Vi tilbyder eksempelvis et bredt sortiment at bukser med høj og lav talje, ligesom vi også har et spændende udvalg af fede overalls.

 

Stort udvalg af billige polo shirts


Som stor mand kan du sikkert nikke genkendende til, hvordan det nogle gange kan være svært at finde smart og behageligt tøj i almindelige tøjbutikker. Sådan er det ikke hos XLtøj. Her går vi nemlig ikke på hverken kvalitet eller design, og med anerkendte brands som eksempelvis Stolen Denim, Brooklyn og Espionage kan du være sikker på at købe tøj, hvor der er kælet for selv den mindste detalje. Samtidig findes trøjerne naturligvis i klassiske farver som sort og hvid, men vi tilbyder naturligvis også flere populære farver som eksempelvis blå, rød eller grøn.

 

Polo shirts får det bedste frem i en hver stilbevidst mand. De populære trøjer udstråler nemlig både elegance og eksklusivitet, og så giver overdelen samtidig et luksuriøst touch under enhver afslappet strik. Selvom vores størrelser er store, så er det ikke tilfældet med vores priser. Hos XLtøj synes vi nemlig ikke, det skal dyrt at købe stort, og derfor finder du altid et stort udvalg af billige tøjprodukter, når du handler hos os.

 

Polo shirts i store størrelser (2XL - 8XL)


Hos XLtøj er din størrelse aldrig et problem. Vi har nemlig altid tøj fra XXL til 8XL, og hvis du er i tvivl om din præcise størrelse, kan du med fordel anvende vores størrelsesguides. Vores guides passet nøjagtigt til vores sortiment, og de forskellige tøjmærker anvender endda hver sit skema. Det er derfor vigtigt, du finder det korrekte skema, så du finder den shirt, der sidder bedst på dig.

 

Uanset hvilken størrelse, der er behov for, er du dog garanteret, at du kan finde en passende polo shirt store størrelser blandt vores udvalg. Derfor skal du ikke betvivle, hvorvidt det kan lade sig gøre at finde mode- og kvalitetsrigtige polo-shirts i netop din størrelse.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation