Strømper og Sokker

 

Kvaliteten af dine herrestrømper betyder en hel del for dit velbefindende. Sokker og strømper skal først og fremmest være behagelige at have på, men det er også vigtigt, at man vælger en kvalitet, som kan holde til at blive brugt over lang tid og som samtidig kan tåle en del vaske.

Man undervurderer tit behagelige og gode strømpers betydning, men det er en stor fejl. De fleste bruger sokker mange, mange timer hver dag, så derfor er det vigtigt, at vi tænker over, hvad vi trækker på vores fødder. De skal nemlig kunne ånde og helst ikke blive alt for varme, for så bliver det hurtigt ubehageligt.

Hos XLtøj finder du et stort udvalg af både lange og korte strømper til mænd og vi dækker en masse forskellige behov til både komfort og sundhed.Vi sælger kun herresokker og strømper i høj kvalitet, så du kan med tryghed vælge frit imellem alle modellerne i vores sortiment. Dine fødder vil elske dig for det.

 

Stort udvalg af sokker og strømper i store størrelser


I vores sortiment kan du finde klassiske sorte og hvide strømper og sokker, men vi har også flere modeller med farver og mønstre, så der er helt sikkert også noget for din smag. Det betyder samtidig, at du altid kan finde herrestrømper til ethvert behov og til enhver form for beklædning – i en kvalitet, der holder!

De fleste mænd bruger strømper hele året rundt. Du kan sagtens have brug for flere par strømper i løbet af en travl dag. Det kan være, at du har et par lækre bambusstrømper på, når du er på arbejde. Så skifter du måske til nogle mere sporty strømper, når du skal ud at træne, og om aftenen kan du måske finde på at iføre dig et par ekstra komfortable og tykke sokker, når der skal hygges foran tv.

Man kan godt få mange strømper i brug i løbet af en uge og derfor er det altid en rigtig god ide, at have et godt udvalg i skuffen. Det er også praktisk at have flere forskellige modeller at vælge imellem – alt efter smag og behag.

 

Køb billige store strømper til mænd hos XLtøj


Hvis du vil leve et liv uden sure sokker, så er det vigtigt at have flere par strømper til mænd i din beholdning, så derfor kan det være en god idé at bestille nogle flere par ad gangen. Vi har derfor flere billige samlede pakker med strømper og sokker, hvor du sparer penge ved at købe flere par på en gang.

Det er altid rart at få noget nyt i strømpeskuffen og vi fører kun kvalitetsmærker som Jack & Jones, Puma og HJ Hall. Køber du sokker store størrelser her hos XLtøj, er du derfor sikker på at få fat i strømper, du kan have glæde af i mange år, før de er slidte.

Ikke nok med det, så er du også garanteret en hurtig levering, hvis du vælger at købe dine nye herre strømper store størrelser her hos XLtøj. Vi sender nemlig alle ordrer indenfor 24 timer – og bestiller du inden kl. 13 på en hverdag, sendes din ordre samme dag.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation