Bælter/Livrem(ekstra længde)

 

Når den helt rigtige skjorte, bukser eller T-shirt skal findes, gør vi os ofte en række forskellige overvejelser. Tøj understreger nemlig vores personlighed, og derudover skal det selvfølgelig sidde godt og samtidig se smart og moderne ud.

At stille høje krav til sin garderobe er helt normalt, men som stor mand kan du sikkert nikke genkendende til, at det nogle gange kan være svært at finde kvalitetsprodukter i store størrelser hos almindelige tøjbutikker. Sådan er det langt fra hos XLtøj. Vi er specialister inden for herremode til mænd, der er større end gennemsnittet, og vi har derfor med stor sandsynlighed også noget, der passer dine ønsker og behov.

Til ethvert stilbevidst klædeskab hører også forskelligt tilbehør. Glem eksempelvis alt om at bælter kun er for slanke personer, der vil undgå, at benklæderne ufrivilligt ryger ned om anklerne. Også store drenge kan have brug for en livrem, der får bukserne til at sidde nøjagtigt, som de skal.

Med verdenskendte brands som blandt andet Charles Smith, Ibex og John H King, kan du være sikker på at finde produkter, der er lidt udover det sædvanlige. Uanset om du på udkig efter en variant i læder eller lærred, har vi naturligvis også livremme til store mænd, der falder i din smag.

Et bælte er på mange måder en tidløs og praktisk accessory, der passer til enhver anledning. Match eksempelvis med et par lækre jeans for at skabe et afslappet hverdagslook. Du kan se vores brede sortiment af cowboybukser ved at klikke her – vi fører naturligvis både varianter med lav og høj talje.

 

Stort udvalg af lange bælter til store mænd hos XLtøj


Her på siden tilbyder vi et eksklusivt udvalg af store bælter i størrelse 40 til 64, så selv de største drenge kan være med. Men selvom du har brug for et bælte med ekstra længde, kan det stadig godt være moderne og smart.

Gennem de seneste år er livremmen nemlig blevet et tilbehør, der har meget mere end blot den praktiske funktion at holde bukserne oppe. Derfor er der heller aldrig gået på kompromis med detaljerne i designet, og eksempelvis kan bæltespænderne være med til at understrege det rå, elegante, maskuline eller iøjnefaldende ved dit look.

Derudover har vi naturligvis også de længe ventet produkter i form af elastiske bælter. Det er kombinationen af ægte læder og kraftig elastik, der gør disse remme til noget helt specielt, og så kan du altid være sikker på, at bæltet altid passer nøjagtigt til din livvidde

 Netop når det gælder den præcise størrelse, anbefaler vi, at du bestiller dit favoritbælte i samme størrelse som dine bukser. Hvis du er i tvivl, kan du med fordel anvende vores guide, der giver dig et detaljeret overblik over mærkernes forskellige mål.

Selvom kvaliteten på vores sortiment altid er helt i top, er det aldrig tilfældet med prisen på produkterne. Hos os finder du tøj, sko og tilbehør i store størrelser til nok markedets bedste priser, og bestiller du inden kl. 13.00, sender vi aldrig dine varer samme dag.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation