Sko og Støvler

 

På udkig efter sko, du vil elske at gå i igen og igen? Så kan du med fordel finde dem her hos XLtøj! Selvom vi er eksperter indenfor herremode til mænd, der er større end gennemsnittet, har vi nemlig også lang erfaring med fodtøj. Gummisko og vinterstøvler er blot nogle af de mest populære modeller i vores eksklusive sortiment, og vi fører naturligvis det hele i størrelse 41 til 46.

 

Med kvalitetsmærker som eksempelvis Loyalty & Faith, Rock & Religion og Santa Monica kan du altid være sikker på at være godt gående. Kombinationen af forskellige tekstiler og innovative såler giver nemlig den bedste komfort og åndbarhed til foden. Glem derfor alt om vabler og irritation, når du handler sko os hos. Vi har udelukkende fodtøj, der forkæler dine fødder.

 

Mens skjorten, T-shirten og underbukserne er dele, vi skifter dagligt, er det langt fra tilfældet for vores fodbeklædning. Derfor er det også helt naturligt, at mange ofte gør sig en del overvejelser, når den helt rigtige model skal findes. Forventer du lidt ekstra af dine sko, vil vores fantastiske udvalg på med stor sandsynlighed passe til dine ønsker og behov.

 

Vi går nemlig aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller design, hvilket er din garanti for fodtøj, der er lidt udover det sædvanlige. Hvad der mere er lidt udover det sædvanlige, er vores altid imponerende sortiment af herretøj. Match eksempelvis dine sneakers med en lækker T-shirt for et at skabe et særlig afslappet og trendy look. Vi har alt fra ensfarvede modeller og varianter med tryk til udgaver både med og uden V-hals. Du finder naturligvis det hele i størrelse XXL til 8XL, så selv de største drenge kan være med.

 

Store støvler – til store mænd

Selvom sko blandt andet skal holde dine fødder tørre og varme, så er de samtidig med at understrege din personlige stil. Derfor kan du godt glemme alt om kedelige og intetsigende fodbeklædning, der får dig til at forsvinde i mængden. Eksempelvis fremstilles flere af modellerne i forskellige moderigtige farver, ligesom de mange detaljer er med til at gøre den enkelte variant til noget helt unikt. Vi har selvfølgelig også en række klassiske støvler, der passer til langt det meste. Uanset om du leder efter fodtøj til hverdag eller fest, er gode sko altså bare bedst. Gennem jævnlig pleje kan du samtidig få glæde af dem i mange år.

 

Hos XLtøj er store lig med små priser. Vi synes nemlig ikke, det skal være dyrt at have godt skotøj, og derfor finder du i virkeligheden nok markedets bedste tilbud hos os. Bestiller du inden kl. 13.00, sender vi samme dag, og vi sørger altid for hurtig levering. Har du spørgsmål til vores mange kvalitetsprodukter eller dine fordelagtige handelsbetingelser, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at klæde dig godt på – også til dit næste køb! Underkategorier

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation