Knickers i store størrelser

 

Knickers er ikke noget for alle, men er du vilde med dem, er du landet på den rette side. Hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af knickers i store størrelser, ligesom at vi også har et stort udvalg af almindelige shorts til store mænd. Blandt udvalget finder du også en række capri bukser store størrelser, såfremt disse er at foretrække.

Produkterne, der er at finde her på siden, adskiller sig naturligvis fra hinanden på mange punkter. Ét punkt, hvor de dog ikke adskiller sig fra hinanden, er i forhold til størrelserne. Fælles for dem alle er nemlig, at de kan fås i en række store størrelser.

 

Knickers og 3/4-bukser til store mænd


Hvis du leder efter knickers eller 3/4-bukser til store mænd, så finder du dem her. Vi har et stort udvalg med stor diversitet, hvilket sikrer, at de indeholder noget for alle. Uanset om du er til en neutral eller pangfarve, indeholder vores udvalg noget for dig.

Ikke nok med, at de alle er store i størrelsen, da de går fra str. 2XL og op til 8XL, så byder de også på smarte designs og farver. Ydermere kan du selv vælge et materiale, der tiltaler dig, da vi sælger knickers og 3/4-bukser i både denim, hør og bomuld.

 

Nøje udvalgte brands


Vores udvalg udgøres af produkter fra brands såsom Espionage, Roberto og Brooklyn. Fælles for disse brands er, at de byder på en høj kvalitet og en god pasform. Du kan derfor vide dig sikker på, at de sidder, som de skal, selvom du har brug for en stor størrelse.

Det er langt fra alle brands, der finder vej til vores sortiment her hos XLtøj. Vi vægter det nemlig meget højt, at de produkter vi sælger, er lavet af brands, der har et særligt fokus på at skabe tøj til mænd, der har brug for en større størrelse end gennemsnittet.

 

Knickers i store størrelser til gode priser


Når du kaster et blik på udvalget her på siden, vil du hurtigt kunne se, at priserne bestemt ikke befinder sig i den høje ende af skalaen. Det skyldes, at vi har truffet en aktiv beslutning om, at det ikke skal være dyrt at købe tøj i store størrelser.

Derfor er det naturligvis også noget, der gør sig gældende for udvalget her på siden, der omfatter både knickers, capribukser og 3/4-bukser. Af denne grund har du bestemt rig mulighed for at gøre dig en god handel, hvis du skal have nyt sommertøj til klædeskabet.

 

Alle ordrer afsendes indenfor 24 timer


Ønsker du ikke at vente lang tid på din ordre? I så fald skal det i hvert fald ikke være det, der gør, at du ikke handler her hos os. Vi sørger nemlig for, at alle vores ordrer bliver sendt indenfor 24 timer.

Laver du din bestilling inden kl. 13 på en hverdag, bliver din ordre sendt samme dag. Desuden kræver vi ikke en høj fragtpris, da vi har en fast fragtpris på 49 kr. Hvis du køber for mere end 800 kr., slipper du dog for at betale, da vi dermed kvitterer med fri fragt.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation