Vi er til at få fat på
6590 1412

Undertøj i store størrelser

 

Undertøj til mænd

Selvom undertøjet findes i enhver mandlig garderobe, er det nok alligevel de færreste, der gør sig lige så store overvejelser om deres boxershorts, som de gør om deres jeans. Først og fremmest er det vel de færreste, der i virkeligheden kommer til at se, hvad du har på under tøjet, og derudover kan underbukserne også nemt blive en slags verdensvare. Som stor mand kan du måske også nikke genkendende til, at de i almindelige tøjbutikker kan være svært at finde noget, der sidder behageligt. Hos XLtøj kan selv de største drenge blive klædt rigtig godt på – også helt ind til det inderste.

 

Underbukser til store mænd i høj kvalitet

Det kan faktisk godt betale sig at stille krav til tøjet under tøjet. Med kvalitetsunderbukser kan du eksempelvis holde dig varm, og samtidig beskytte din ydre beklædning mod forskellige bakterier. Her på siden tilbyder vi blandt store underbukser udelukkende fra verdenskendte mærker, heriblandt anerkendte brands som American Boy, Engel og Espionage.

 

Stort udvalg af herreundertøj i store størrelser til små priser

Et par gode underdrenge kan dog mere end blot at holde dig varm. Med et par behagelige bomuldsshorts i strech har du blandt andet et produkt, der giver en særlig komfortabel fornemmelse, og som kan passe under enhver påklædning. Uanset om du bruger størrelse XXL eller 8XL, finder du med stor sandsynlighed noget, der passer til dine ønsker og mål. Er du netop i tvivl om dine mål, kan du altid anvende vores guides, der giver dig et detaljeret overblik over størrelsernes hos det enkelte tøjmærke.

Derudover har vi også et bredt sortiment at undertrøjer, der kan beskytte din bluse eller skjorte mod svedlugt eller skjolder. Disse modeller fås med både korte og lange ærmer, og derfor fremstilles de også i forskellige eksklusive materialer. Leder du efter herreundertøj i til skituren, kan du naturligvis også finde det her hos os.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag - Torsdag    10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation