T-shirts & poloer på tilbud

 

Som stor mand har du måske oplevet, at det i almindelige tøjbutikker til tider kan være svært at finde smart tøj, der sidder, som det skal. Oven i købet kan det også nogle gange være en dyr fornøjelse, bare fordi størrelsen skal være lidt større end gennemsnittet. Sådan er det langt fra hos XLtøj. Vi er specialister inden for herremode til kraftige mænd, og vi synes ikke, det skal være dyrt at handle stort ind. Derfor fører vi nok også altid markedets priser hos os, og her på siden kan du endda finde en T-shirt på udsalg.

Selvom priserne er helt bund, er kvaliteten stadig lige så høj, som den plejer at være. Vi tilbyder nemlig udelukkende de allerbedste mærker, og derfor kan du blandt andet også altid finde flere forskellige anerkendte brands som eksempelvis Bains & Scott, Brooklyn og Espionage. Den maskuline garderobe indeholder lidt af hvert og kan variere en del. Alligevel tør vi næsten godt garantere, at du har mindst én T-shirt liggende af den ene eller anden model. Denne overdel er derfor på mange måder et must have, og man kan nok i virkeligheden ikke rigtig få for mange af slagsen.

Om sommeren kan den eksempelvis være særlig behagelige på varme dage, men den kan også sagtens bruges om vinteren inde under en tykkere trøje. Vi har løbende store prisnedsættelser på vores enorme sortiment, så hold øje med, og din favoritmodel er på tilbud netop nu. Vi har det meste i størrelse XXL til 8XL, og du kan altid anvende størrelsesskemaet under produktet, du er interesseret i, hvis du der i tvivl om dine mål.

Køb din T-shirt på tilbud på XLtøj

At være godt klædt på giver en rigtig god fornemmelse, men samtidig er det en ret fantastisk følelse, når man ikke engang har betalt alverden for det. Med tøj på udsalg kan du shoppe med ekstra god samvittighed, og vi har med stor sandsynlighed også en model, der passer netop til din tøjsmag. Uanset om du leder efter en model med korte eller ærmer, print eller uden print, V-hals eller rund hals, kan du finde den her hos os.

Foruden det eksklusive udvalg af klassiske T-shirts, har vi naturligvis også flere smarte poloshirts på tilbud. Denne overdel er uden tvivl blandt de mere stilsikre drenge i klassen, og med en polo kan du være sikker på aldrig at gå helt galt i byen. Trøjen passer til langt de meste, og med de rigtige bukser kan du bruge den til både hverdag og fest. Match eksempelvis din shirt med et par lækre jeans for at skabe et casual og trendy look. Vi fører denimbusker med både høj og lav talje, og vi har endda også flere moderne overalls.  Spar ekstra mange penge, og find dit tøj på tilbud hos os. Bestiller du inden kl. 13.00, sender vi samme dag, og vi sørger altid for hurtig levering af dine varer


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation