Vi er til at få fat på
6590 1412

Veste i store størrelser

 

Vesten er en fantastisk beklædningsdel. Foruden den varmeisolerende effekt er den nemlig også et ret moderne stykke overtøj. Derudover fylder den heller ikke nær så meget, som en almindelig jakke, og den er derfor særlig nem at have med på farten. Her på siden tilbyder vi et eksklusivt sortiment i størrelse XXL til 8XL, så selv de største drenge også kan være med.

Dynevesten er den perfekte overgangsjakke, og derfor kan den sagtens bruges hele året. Når vejret endnu ikke helt har besluttet sig for, om det rent faktisk er blevet efterår, kan overdelens polyesterfyld give den fornødne varme til kroppen. Hvis det samtidig har været en dansk sommer, som vi nok kender den bedst – med regn og rusk – kan de kraftige fór skåne huden mod kulde.

Med anerkendte brands som blandt andet Brooklyn, Espionage og Kam kan du være sikker på, at finde tøj i allerhøjeste kvalitet. Her er der nemlig aldrig gået på kompromis med hverken materialer eller designs, og vi fører derfor med stor sandsynlighed også et produkt, der vil falde i din personlige tøjsmag. Vi har eksempelvis flere vendbare udgaver med refleks i kraftige gul eller sort, som er særlig velegnet, når du har brug for at blive set i mørket. Derudover fremstilles flere varianter med en række praktiske lommer, så du altid kan have det mest nødvendige på dig. Hos XLtøj er vi specialister i tøj til mænd, der er større end gennemsnittet, og når du vil have vest, der sidder helt præcist, kan du med fordel anvende vores størrelsesguides. Hvert tøjmærke anvender nemlig hvert sit skema, så du altid får et produkt, der passer nøjagtigt til dine mål.

 

På udkig efter en vest til store mænd – til en lav pris?

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe sig det praktiske stykke overtøj, som en vest er. Foruden at den kan være særlig anvendelig i overgangsperioderne, er den også typisk det naturlige valg i forbindelse med forskellige friluftsaktiviteter. Skal du kunne holde varmen på eksempelvis fisketuren, uden at det påvirker din bevægelsesfrihed, kan jakken uden ærmer være det helt rigtige valg. Her kan vi varmt anbefale en moderne camouflage dynevest, der nærmest giver følelsen af at være i ét med naturen. Alle overdele er naturligvis fremstillet med lynlåse og knaplukninger, der sørger for en helt tæt lukning.

Hos XLtøj tilbyder vi altid veste i store størrelser til små priser. Vi synes nemlig ikke, det skal være dyrt at handle stort ind, og derfor finder du nok også markedets bedste tilbud hos os. Bestiller du inden kl. 13.00, sender vi altid tøjet samme dag, og vi sørger samtidig for en hurtig levering. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores enorme udvalg af kvalitetsprodukter, vores detaljerede størrelsesguide eller fordelagtige handelsbetingelser. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med selv det mindste – og det største!


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag - Torsdag    10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation