T-shirts i store størrelser

 

T-shirts er nok det stykke tøj, som vi bruger allermest. Om sommeren er den nemlig særlig behagelig og luftig, men også om vinteren kan den sagtens bruges inde under en varmere trøje. Derudover passer den kortærmede model til enhver lejlighed, og den er derfor på mange måder en uundværlig beklædningsdel i enhver mandlig garderobe. Her på siden tilbyder vi et stort udvalg at billige T-shirt til mænd i store størrelser, og vi fører naturligvis flere forskellige attraktive mærker, materialer og designs.

Hos XLtøj har vi stor erfaring med at klæde mænd, der er større end gennemsnittet, godt på, så du kan godt glemme alt om kedeligt og ukomfortabelt tøj, når du handler hos os. Vi fører udelukkende tøj, der tiltaler den moderne mand, og med anerkendte brands som eksempelvis Super Ego, Bains & Scott og Espionage er du garanteret en kvalitet, der er lidt udover det sædvanlige. Hvert mærke tilbyder noget helt specielt, og du skal derfor blot vælge det stilbevidste brand, der passer netop til dine ønsker og behov.

 

T-shirts i størrelser fra 2XL til 8XL


Uanset om du bruger XXL eller 8XL, så finder du med stor sandsynlighed din næste T-shirt hos os. Er du i tvivl om, hvilken størrelse, du skal bestille? Med vores størrelsesguide kan du blive meget klogere på, hvad der nøjagtigt passer dig. Hver guide viser størrelsesskemaerne på vores store sortiment, og du kan derfor nemt finde netop den T-shirt, der passer dig perfekt. Hvis du har problemer med at finde dine præcise mål, så hjælper dig naturligvis hermed.

 

Store t-shirts til store mænd


Vi er specialister i herretøj i store størrelser, og derfor tilbyder vi også altid noget, der passer til enhver smag. Om du er til ensfarvede T-shirts eller med print, langærmede eller kortærmede, så har vi det hele hos XLtøj. Vi fører eksempelvis også ærmeløse modeller, ligesom tanktoppe og overdele med V-hals er en fast del af vores imponerende sortiment.

T-shirts og jeans er ord, der passer rigtig godt sammen – og med god grund. Når du har fundet den helt rette overdel, anbefaler vi derfor et par fede jeans, der kan være med at understrege det helt særlige ved netop din valgte model. I den forbindelse kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af jeans. Vi fører denimbukser med både høj og lav talje til rigtig store drenge, ligesom vi blandt andet også har et eksklusivt udvalg af overalls. Vi har derfor helt sikkert også en variant til dig.

 

T-shirts til store mænd for enhver smag


Er du på jagt efter t shirts til store mænd, er der sikkert noget helt konkret, du har i tankerne. Uanset hvad dette måtte være, vil du kunne finde t shirts mænd store størrelser her på siden, der stemmer rigtig godt overens med disse.

Derfor er der naturligvis også en god chance for, at du kan finde den helt rette t shirt store størrelser, hvad enten du har brug for en XXL t shirt i helt sort, en t shirt XXXL med unikt print eller noget helt tredje. Her hos XLtøj har vi nemlig noget for alle og enhver.

 

Billige t-shirts i store størrelser


Hos XLtøj tilbyder vi altid tøj til store mænd til små priser. Vi synes nemlig ikke, det skal være dyrt at købe stort ind, og derfor finder du nok markedets bedste priser hos os. Derudover får du altid en favorabel service, når du bestiller dine varer hos XLtøj, og vi bestræber os blandt andet på at yde dag til dag-levering. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og hvis du har spørgsmål til vores store udvalg af kvalitetsprodukter, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation