XL Tøj har alt i 2XL - 8XL - Stort tøj til store mænd

    DKK
Indkøbskurv

SortimentDerfor XL tøj


Alt i 2XL - 8XL
Det fedeste tøj
De bedste priser
Den bedste service
Ingen gebyrer  

Shorts / Knickers


Billige shorts

Om sommeren elsker de fleste mænd at hoppe i badebukserne og nyde solens varme. I løbet af foråret bruger mange store drenge knickers, der på mange måder er en behagelig og smart overgangsbuks. Hvad alle nok er ret vilde med året rundt, er de store prisnedsættelser hos XLtøj. Selvom nummeret på størrelsen er højt, behøver det nemlig langt fra at være dyrt, og du finder nok også altid markedets bedste priser hos os. Her på siden tilbyder vi eksempelvis shorts på udsalg, og med kendte mærker som blandt andet Kam, Espionage og Pegasus, er kvaliteten fortsat helt i top.

De korte bukser findes i mange forskellige eksklusive designs og materialer, og du finder derfor med stor sandsynlighed også en model, der passer til netop din tøjsmag. De mange stilrene modeller kan eksempelvis bruges i forskellige hverdagssammenhænge, og badevarianten er uden tvivl den vigtigste ting at pakke, når ferien går til varmere himmelstrøg. Som sagt har vi også løbende tilbud på knickers, hvilket ofte er en model der klæder store drenge. 

Køb shorts på tilbud på XLtøj

Spar penge på dit køb hos os, eller få råd til at shoppe flere items med særlig god samvittighed. Match eksempelvis dine knickers på udsalg med en lækker T-shirt, der kan være med til at understrege det elegante, rå, maskuline eller moderne ved dit look.

Du kan sagtens forvente lidt ekstra af dine billige knickers. Med materialer som blandt andet denim, hør og bomuld kan du nemlig et produkt, som virkelig holder i længden. Netop når det gælder længden, er ¾-bukserne ofte blandt det mest populære valg, så hold øje med om din favoritmodel er på tilbud netop nu. Du finder naturligvis det meste i størrelse XXL til 8XL. © Copyright 2014 XL tøj - Alle rettigheder reserveres

Vi modtager