Jeans på tilbud

 

Hvis store størrelser til små priser lyder som sød musik i dine ører, kan du med fordel shoppe hos XLtøj. Vi synes nemlig ikke, det skal være dyrt at handle stort ind, og her på siden kan du eksempelvis finde lækre jeans på tilbud. Cowboybukser er fantastiske, da de er af et særlig stærkt materiale, og samtidig passer de til langt de meste. Derfor tør vi næsten også godt garantere, at du allerede har flere modeller liggende i skabet, men i virkeligheden kan du nok slet ikke få for mange. Uanset om du skal til firmamøde, familiekomsammen eller fest, vil du altid være godt klædt på i et par moderne og komfortable denimbukser.

Med et par jeans på udsalg kan der være rigtig mange penge at spare. Vi går dog aldrig på kompromis af den grund, og med anerkendte mærker som eksempelvis Kam, McCarthy og Mish Mash, er du garanteret, at både kvalitet og design altid er helt i top. Hvis du i tvivl om din størrelse, er vi naturligvis også behjælpelige hermed. Hvert mærke anvender sit eget måleskema, så du altid får et produkt, der passer netop til dig. Det meste på tilbudsside findes fortsat i XXL til 8XL, så selv de største drenge kan være med. Du finder vores detaljerede størrelsesguides under hvert produkt.

Stort udvalg af billige bukser hos XLtøj 

Tilbud og bukser er ord, der tit hænger sammen hos os. Vi har nemlig løbende udsalg på nogle af de mest populære produkter, så hold øje med om dine favoritbukser findes til en endnu billigere pris netop nu. Med vores store udsalg af bukser, er vi ret sikre på, at der er noget for enhver smag. Foruden det eksklusive sortiment af jeans og klassiske bukser har vi også ofte tilbud på eksempelvis chinos og habitbukser. 


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation