Habitter

 

Er du har brug for en stor størrelse, er ikke noget, der skal forhindre dig i at iføre dig en pæn og nydelig habit. Det mener de hos danske Nordal, og det mener vi her hos XLtøj. Af denne grund er Nordal også et af de brands, vi har valgt at føre både indenfor habitjakker i store størrelser og jakkesæt i store størrelser.

Er du på udkig efter en ny habitjakke store størrelser, er Nordal et rigtig godt bud. Har du et ønske om at købe en habitjakke fra Nordal, er du landet på den rette side. Her på siden har vi nemlig samlet alle vores habitjakker fra Nordal, som selvfølgelig alle fås i store størrelser.

 

Habitjakker fra Nordal for enhver smag


Du skal ikke være bekymret for, om du kan finde en habitjakke fra Nordal, der falder i din smag. Det danske brand er nemlig kendt for at skabe habitter, der er både stilrene og moderigtige, og derfor falder i stort set alle mænds smag.

Ligeledes er du også garanteret, at du vil kunne finde en habit, der egner sig til, hvad du skal bruge den til. Hvad enten du skal bruge en habitjakke til din daglige gang på kontoret, et bryllup eller noget helt tredje, så har Nordal noget for dig.

I og med, at vi her hos XLtøj har et stort udvalg af habitjakker fra det danske brand, kan du derfor vide dig sikker på, at der her på siden gemmer sig noget for dig. Det handler derfor blot om at vælge den af habitjakkerne, der tiltaler dig mest.

 

Nordal-habitjakker i mange størrelser


Jakkerne fra Nordal fås i et hav af forskellige størrelser. Derfor skal du ikke være bekymret for, om du kan finde en jakke, der passer dig størrelsesmæssigt. De fleste af habitjakkerne fås nemlig fra str. 30 op til str. 40, hvorfor de fleste kan finde en passende størrelse.

Under hvert produkt finder du selvfølgelig en størrelsesguide, du kan bruge, når du skal vælge din størrelse. På denne måde kan du sikre, at du ender med at finde og vælge den størrelse, der er den rette for dig.

Når du skal vælge din størrelse, er det vigtigt, at du sørger for at blive målt op inden. Det kan du enten gøre selv eller få hjælp til det, alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Det vigtigste er blot, at du har dine mål at vælge ud fra, så du ikke træffer en beslutning ud fra et øjemål.

 

Habitter med en perfekt pasform


Der skal ikke være nogen tvivl om, at Nordal er et brand, der formår at udmærke sig på mange punkter. Et af de punkter, hvor de udmærker sig, er i forhold til deres pasform. Derfor kan du vide dig sikker på, at du får en habitjakke med en perfekt pasform.

At pasformen er, som den skal være, er en stor fordel. Det er nemlig medvirkende til, at det er rart at have jakken på. Netop derfor er Nordal også et af de mest populære valg hos danske mænd, der har brug for habitjakker i store størrelser.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation