Fleece trøjer til store mænd

 

Hos XLtøj ønsker vi at kunne klæde store mænd på til ethvert behov. Det vil sige, at vi også ønsker at kunne klæde dig på i de kolde tide, hvor vind og vejr gør, at man skal have et ekstra lag tøj på. Til dette formål vil du med fordel kunne bruge en fleecetrøje.

Leder du efter en fleecetrøje store størrelser, er du heldigvis landet det rette sted. Det er nemlig netop, hvad vi har her på siden. Derfor kan du selvfølgelig også finde en fleecetrøje, der kan hjælpe med at holde dig varm, hvis du bevæger dig udenfor på en efterårs- eller forårsdag.

 

Store fleecetrøjer for enhver smag


Du skal ikke betvivle, hvorvidt du kan finde en fleecetrøje, der er noget for dig her hos XLtøj. Vi har nemlig et bredt udvalg med stor diversitet, hvilket sikrer, at det indeholder noget for alle – uanset hvad man har af præferencer.

Fleecetrøjerne her på siden adskiller sig fra hinanden på flere punkter, hvilket netop medfører, at alle kan finde en tiltalende trøje. De har dog også alle én ting tilfælles, hvilket er, at de kan fås i store størrelser. Mere konkret fås de fra str. 2XL og op til 8XL.

 

Få, men nøje udvalgte brands


Det er bestemt ikke et hvilket som helst brand, der får lov til at blive en del af udvalget her hos XLtøj. Vi vægter det nemlig højt, at alle vores fleecetrøjer i store størrelser har en god kvalitet og en mindst lige så god pasform.

Udvalget her på siden udgøres derfor er varer fra et relativt smalt udvalg af brands, som omfatter Espionage, Jack & Jones og Slazenger. Fælles for disse brands er, at de er kendt for at lave tøj i store størrelser, der byder på både en fremragende kvalitet og en lækker pasform.

 

Priser, hvor alle kan være med


Hos XLtøj mener vi ikke, at store størrelser skal være en forhindring for små priser. Derfor har vi sørget for, at alle vores fleecetrøjer er blevet prissat på et niveau, hvor alle kan være med. Priserne starter nemlig fra blot 200 kroner.

Er du på jagt efter en fleecetrøje i en stor størrelse, skal du derfor ikke være bekymret for, at det er ensbetydende med, at prisen er sendt helt til himmels. Handler du hos XLtøj, er du derimod sikret, at du kan købe din nye fleecetrøje eller -jakke til en rigtig god pris.

 

Vi tilbyder fri fragt over 800 kroner


Her hos XLtøj vil vi gerne sikre, at du får din ordre hurtigst muligt. Derfor bliver alle vores ordrer også afsendt indenfor 24 timer. Bestiller du inden kl. 13 på en hverdag, sørger vi endda for, at din ordre kommer afsted samme dag.

Ydermere kan du slippe for at betale for fragten, hvis din ordre har en samlet værdi på over 800 kroner. Har den ikke det, har vi heldigvis en fast lav fragtpris på blot 49 kr., som vil blive pålagt alle vores ordrer, der ikke har en værdi på mere end 800 kroner.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation