T-Shirts med tryk i store størrelser

 

At være velklædt er noget, de fleste af os foretrækker at være. Når vi er godt klædt føler vi os nemlig særlig godt tilpas, og de fleste kan nok også nikke genkendende til, hvordan et par velsiddende bukser eller den helt rigtige overdel nogle gange kan gøre dagen lidt bedre. Det samme gælder naturligvis også for mænd, der er større end gennemsnittet. Derfor er vi hos XLtøj stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af fedt tøj til store drenge, der ikke gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Her på siden finder du eksempelvis et bredt sortiment af T-shirts med tryk i store størrelser, og vi tilbyder naturligvis flere forskellige eksklusive mærker.

 

Hos XLtøj er vi eksperter i tøj til mænd, og gennem årene har vi derfor i stor stil klædt store mænd godt på. At være stor er nemlig ikke ensbetydende med, at det skal være umoderne og gammeldags, og vores store udvalg gør, at der altid er noget for enhver smag. T-shirts er nok en af de beklædningsdele, som vi bruger allermest. Den kortærmede trøje er nemlig særlig rar at have på, og så passer den samtidig til langt det meste. Eksempelvis kan et smart print sætte ekstra farve på en grå regnvejrsdag, ligesom en T-shirt også kan give et afslappet og elegant touch til weekendens festligheder. 

 

T-shirts er derfor et must i enhver mandlig garderobe, og hos XLtøj tilbyder vi tøj i størrelser fra XXL til 8XL. Er du i tvivl om, hvilken størrelse der passer nøjagtigt til dig? Vi har en lang række guides til størrelserne på vores sortiment, så du kan altid finde det skema, der passer netop til det enkelte tøjmærke.

 

På udkig efter en T-shirt med print i store størrelser?

Når du leder efter en moderne t-shirt i store størrelser i høj kvalitet, kan du med fordel kigge os. Med mærker som eksempelvis Jack & Jones, Bains & Scott og Brooklyn er du garanteret et produkt, der er lidt udover det sædvanlige. Uanset hvilket brand der tiltaler dig mest, kan du være sikker på at få en overdel, du vil elske at gå med igen og igen. Men selvom kvaliteten er i helt top, kan det langt fra mærkes på vores priser. Når du handler hos XLtøj, får du nemlig altid produkter til en fantastisk pris. Vi synes nemlig ikke, at det skal være dyrt at købe stort, og derfor finder du nok markedets bedste priser på store størrelser hos os.

 

Cool, elegant, iøjefaldende, afslappet og stilsikker er bare nogle af de ord, der beskriver vores mange eksklusive print. Om du er til leder efter en fed overdel til enten hverdag eller fest, så finder du den med stor sandsynlighed hos os. Vi følger nemlig altid med i den nyeste mode, ligesom du også altid kan forelske dig i mange af de originale produkter hos os. Hvis du også gerne vil blive opdateret med de aktuelle tendenser, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her giver vi dig blandt andet løbende information om den største mode samtidig med, at du altid får besked om vores fordelagtige tilbud. 


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation