Sweatshirts, strik & hættetrøjer

 

Sweatshirts i store størrelser

Sweatshirts en absolut klassiker i enhver mands garderobe, og hos XLtøj har vi rigtig mange forskellige sweatshirts i store størrelser. Vi har sweatshirts med hætte, sweatshirts med lynlås, sweatshirts med krave, sweatshirts med print, alle i store størrelser og meget mere. Hos xltøj kan du altid finde en sweatshirt som vil falde i din smag¨

 

Hættetrøjer til store mænd

Hættetrøjer er ofte den unge mands fortrukne valg når det kommer til  en overtrøje og hos XLtøj har vi rigtig mange forskellige hættetrøjer i store størrelser. Vi har fede hættetrøjer med lynlås, hættetrøjer med print, hættetrøjer med halfzip. Med andre ord vi har hættetrøjer til store mænd i størrelserne 2xl til 8xl. 

Se vores store udvalg af billige hættetrøjer i store størrelser herunder og bestil direkte i vores webshop. Vi giver dig altid hurtig levering og nogle af markedets bedste priser.

 

Strik i store størrelser

Strik er altid et populært stykke herretøj i store størrelser og bør kunne findes i enhver stormands garderope. Hos XLtøj har vi rigtig mange forskellige striktrøjer i store størrelser. Vi har Strik cardigan, strik pullover,strik med halfzip,strik med lynlås.

Her finder du vores store udvalg af sweatshirts, strik & hættetrøjer til store mænd (XL til 8XL). Brug vores filterfunktion og find tøj i den størrelse som du leder efter og/eller vælg lige det tøjmærke du foretrækker. Vi har eksempelvis hættetrøjer fra Jack & Jones, sweatshirts fra Espionage, mv.  

 

Bestiller du hos os, så får du altid kvalitetstøj til priser der er til at betale. Vi sætter en ære i at give dig den bedste service og hurtig levering. Se udvalget af strik, hættetrøjer og sweatshirts herunder.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation