Vi er til at få fat på
6590 1412

Arbejdstøj

 

Brug for nyt XL arbejdstøj? Hos XL tøj har vi altid stærke priser på arbejdstøj i alle de store størrelser. (Fra 2XL til 8XL). Se vores store udvalg indenfor XL arbejdstøj herunder.

 

Under vores store udvalg af arbejdstøj i store størrelser, finder du eksempelvis et bredt sortiment indenfor refleksveste, overalls og arbejdsbukser, ligesom vi har et stort udvalg af termoundertøj og overalls. Vi har stor erfaring og ekspertise med at klæde mænd, der er større end gennemsnittet, rigtig godt på – også på arbejde. 

 

KVALITETS ARBEJDSTØJ TIL STORE MÆND

Med populære mærker som blandt andet Brooklyn, Engel og TechZone får du tøj, der kan klare selv den største opgave. Her er der nemlig aldrig gået på kompromis med hverken design eller kvalitet, hvilket nok i virkeligheden giver dig de bedste forudsætninger for at arbejde. 

 

Køb dit arbejdstøj til store mænd hos XLtøj til nok markedets bedste pris. Vi har naturligvis det hele i størrelse 2XL til 8XL, derfor bør det være muligt at finde arbejdstøj for alle store mænd i vores webshop. Vi giver dig altid den bedste service, billig levering og skarpe priser. 


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag - Torsdag    10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation