Arbejdstøj

 

Brug for nyt XL arbejdstøj? Hos XL tøj har vi altid stærke priser på arbejdstøj i alle de store størrelser. (Fra 2XL til 8XL). Se vores store udvalg indenfor XL arbejdstøj herunder.

Under vores store udvalg af arbejdstøj i store størrelser, finder du eksempelvis et bredt sortiment indenfor refleksveste, overalls og arbejdsbukser, ligesom vi har et stort udvalg af termoundertøj og overalls. Vi har stor erfaring og ekspertise med at klæde mænd, der er større end gennemsnittet, rigtig godt på – også på arbejde.

 

Kvalitets arbejdstøj til store mænd

 

Med populære mærker som blandt andet Brooklyn, Engel og TechZone får du tøj, der kan klare selv den største opgave. Her er der nemlig aldrig gået på kompromis med hverken design eller kvalitet, hvilket nok i virkeligheden giver dig de bedste forudsætninger for at arbejde.

Når du køber arbejdstøj, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis. Du skal ikke blot sørge for, at tøjet er i en fornuftig kvalitet, så det kan holde til den slitage, det sandsynligvis vil blive udsat for.

Det er også vigtigt, at du køber tøj, der passer dig i størrelsen. Skal det bruges i arbejdsregi, er det nemlig afgørende, at det sidder korrekt. Gør det ikke det, vil det blot være til gene, når du er på arbejde, hvilket i værste fald kan få indflydelse på kvaliteten af dit arbejde.

Heldigvis er du havnet det rette sted, hvis du har brug for arbejdstøj store størrelser. Her hos XLtøj har vi nemlig et både stort og differentieret udvalg. Dette sikrer, at du også vil kunne finde frem til noget, der stemmer overens med dine kriterier.

 

Arbejdstøj til store mænd til gode priser

 

Køb dit arbejdstøj til store mænd hos XLtøj til nok markedets bedste pris. Vi har naturligvis det hele i størrelse 2XL til 8XL, derfor bør det være muligt at finde arbejdstøj for alle store mænd i vores webshop.

Hos XLtøj er det vigtigt for os, at vi ikke kun har et udvalg, der indeholder noget for alle. Det er også vigtigt for os, at priserne sidder lige i skabet. Derfor kan du også vide dig sikker på, at vi altid giver dig den bedste service, billig levering og skarpe priser.

Ønsker du at sikre, at du får købt dit arbejdstøj til gode priser, er du derfor havnet det helt rette sted. Til trods for, at vi har et udvalg, der primært er udgjort af brands, der er kendt for høj kvalitet, har vi forsøgt at presse priserne i bund.

 

Arbejdstøj i store størrelser med hurtig levering

 

Når du køber dit arbejdstøj hos XLtøj, er du ikke blot sikret, at du kan vælge fra et stort udvalg, der består af kvalitetsrigtigt tøj fra brands såsom Engel og TechZone til lave priser.

Du får også leveret din ordre indenfor kort tid, da stort set alle vores ordrer bliver afsendt indenfor 24 timer. Køber du for mere end 800 kr., så sørger vi endda for gratis fragt – ellers har vi en fast lav fragtpris, der lyder på kun 49 kr.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation