long sleeve t shirt i store størrelser

 

Langærmet T-shirt

 

T-shirts passer til det langt det meste. Samtidig er den kortærmede overdel meget behagelig at have på, og det er nok derfor med god grund, at netop denne populære model er den blandt de beklædningsdele, vi bruger allermest. Derudover findes T-shirten i mange forskellige varianter, og her er eksempelvis den ærmeløse, V-halsen og versionen kaldet ’grandad’ bare nogle af de mange udgaver, som vi elsker at gå i igen og igen. Her på siden finder du et imponerende sortiment af langærmede T-shirts i store størrelser, og vi har med stor sandsynlighed også et produkt, der passer netop til dine ønsker og behov.

 

Findes der noget bedre end følelsen af at være klædt godt på? Nej, vel? Det synes vi i hvert fald ikke hos XLtøj, hvor vi altid fører tøj i store størrelser til mænd. Hvis du er en moderne mand, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design, så kan du med fordel kigge i vores eksklusive udvalg. Vi har stor erfaring og ekspertise med at klæde mænd - der er større end gennemsnittet - rigtig godt på, og anerkendte brands som eksempelvis Espionage og Kam er din garanti for tøj, der er lidt udover det sædvanlige.

 

Den langærmede model er ofte et attraktivt valg hos store mænd, og alle produkterne i vores fantastiske udvalg holder både form og farve. En overdel med lange ærmer klæder nemlig enhver anledning, da den eksempelvis både kan fungere som behagelig hverdagstrøje samtidig med, at den kan give et mere afslappet look til et festoutfit. Mangler du de helt rette bukser til din velsiddende T-shirt? Hos XLtøj er vi vilde med tøj, og derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af bukser. Her finder du eksempelvis både bukser med fast linning og med elastik, og du finder derfor sikkert også et par, der passer til dig.

 

Her finder du en smart T-shirt med lange ærmer

 

Hos XLtøj har din størrelse ingen betydning for, om du kan købe moderne tøj, der samtidig sidder godt. Uanset om du bruger XXL eller 8XL, så finder du nemlig det hele hos os, og derudover får du det til nok markedets bedste pris. Vi synes nemlig ikke, det skal være dyrt at købe stort ind, og derfor tilbyder vi altid vores produkter herunder t-shirts i store størrelser til fordelagtige priser.

 

En fed T-shirt med lange ærmer er et must have i enhver mandlig garderobe. Overdelen er nemlig anvendelig hele året, og mens den om sommeren med fordel kan bruges på kølige aftener, er det samtidig ikke utænkeligt, at den bliver din nye favorittrøje i løbet af efteråret og vinteren. Designet gør modellen særlig elskværdigt, og så er langærmede overdele vel nok en beklædningsdel, der aldrig rigtig går helt af mode.

 

Hvis du har spørgsmål til vores mange produkter, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Hos XLtøj står vi altid klar til at hjælpe dig, og vi ser frem til at kunne give dig den bedste service. 


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation