Hættetrøje med Lynlås

 

Når det kommer til hættetrøjer, er der stor forskel på, om man foretrækker med eller uden lynlås. Hvis du er en af dem, der bedst kan lide, at trøjen har en lynlås, så er du landet det rette sted. Det er nemlig netop, hvad du finder et udvalg af her.

Da vi hos XLtøj har fokus på at sælge tøj til mænd i store størrelser, er det selvfølgelig hættetrøjer med lynlås store størrelser, du finder her på siden. Har du brug for en hættetrøje med lynlås i en stor størrelse, er der derfor gode forudsætninger for, at du finder den her på siden.

 

Hættetrøjer med lynlås for enhver smag


Hos XLtøj har vi et stort udvalg af hoodies med lynlås. Fælles for dem alle er, at de fås i store størrelser. På andre punkter adskiller de sig dog en del fra hinanden. Derfor er der hoodies for enhver smag at finde blandt det store udvalg.

Du kan både finde helt simple trøjer i f.eks. sort og grå. Du kan dog også finde trøjer, der har mere energiske farver. Derudover er der også hættetrøjer med både print og mønstre blandt udvalget. Netop derfor er der noget for enhver smag.

 

Alle hættetrøjer kommer fra anerkendte brands


Enhver af de hættetrøjer, du kan finde her på siden, er fra et anerkendt brand. Du kan nemlig finde brands som Brooklyn, Kangol, Casa Moda, Jack & Jones, Super Ego og flere andre her på siden.

Fælles for de brands, der er at finde her på siden er, at de er kendt for både høj kvalitet og en god pasform. Du kan derfor vide dig helt sikker på, at det er hættetrøjer, du vil kunne have glæde af i mange år. Ligeledes har de også det tilfælles, at de laver tøj i store størrelser.

 

Lynlåstrøjer i mange forskellige størrelser


Når du går på jagt efter en lynlåstrøje her på siden, skal du ikke være i tvivl om, at det kan lade sig gøre at finde en trøje, der falder i din smag. Det samme gør sig gældende i forhold til at finde en trøje, der har den rette størrelse.

Alle hættetrøjer med lynlås her på siden er i store størrelser, da de strækker sig fra str. 2XL op til str. 8XL. Derfor kan du selvfølgelig også finde en hoodie, der ikke blot smags-, men også størrelsesmæssigt lever op til dine krav.

 

Store hættetrøjer med lynlås til fornuftige priser


Hos XLtøj er det en del af vores filosofi, at det skal være muligt for store mænd at købe tøj til overkommelige priser. Det er selvfølgelig også noget, der gør sig gældende for lynlåstrøjer. Derfor kan du finde hættetrøjer med lynlås til rigtig gode priser her på siden.

Faktisk starter priserne på kun 200 kr., hvilket vidner om, at vi forhandler hoodies med lynlås til priser, hvor alle kan være med. Hertil er det også værd at tilføje, at vi har en fast lav fragtpris på alle ordrer på kun 49 kr. Køber du for mere end 800 kr., sendes din ordre gratis.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation