Sweatshirts i store størrelser

 

Sweatshirts er noget, som enhver mand bør have i sit klædeskab. En sweatshirt kan nemlig bruges ved et hav af lejligheder. Af denne grund kan man heller ikke have for mange sweatshirts, da det næppe vil ende med, at de ikke bliver brugt.

Har du gjort dig tanker om at købe en bunke nye sweatshirts, er det derfor ikke noget du skal tøve med. Og skal det være sweatshirts i store størrelser, er du heldigvis landet det rette sted i din jagt. Her på siden finder du nemlig vores store udvalg af sweatshirts, der alle fås i store størrelser.

 

Store sweatshirts for enhver smag


Når du skal finde dig en sweatshirt store størrelser, så skal den selvfølgelig leve op til de krav, du har, når det kommer til udseendet. Heldigvis har vi både sweatshirts med hætte, sweatshirts med lynlås, sweatshirts med krave, sweatshirts med print, og meget mere her på siden.

Derfor skal der ingen tvivl herske om, at vores udvalg indeholder noget for enhver. Hvad enten du foretrækker en ensfarvet sweatshirt i et stilrent design, eller om den skal have print på, så har vi noget, der falder i din smag her hos XLtøj.

 

Sweatshirts i flere forskellige størrelser


Selvom store mænd har brug for store størrelser, er der forskel på, hvor store størrelser, det skal være. Derfor kan du selvfølgelig få vores sweatshirts i et hav af forskellige størrelser, der strækker sig fra str. 2XL helt op til str. 8XL.

Hvad enten du skal bruge en sweatshirt i str. 2XL, 5XL eller 8XL, er du derfor sikker på, at vi har noget, du kan passe. I og med, at vores udvalg er stort og differentieret, er du også garanteret, at det indeholder en række trøjer, der stilmæssigt appellerer til dig.

 

Køb sweatshirts i store størrelser til små priser


Vores sweatshirts er ganske vist i store størrelser, men vores priser er små. Hos XLtøj mener vi, at det skal være muligt at købe tøj i store størrelser til fornuftige priser. Derfor har vi naturligvis også sørget for, at vores mange forskellige sweatshirts er blevet prissat fornuftigt.

Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. De mange trøjer, du kan finde her på siden, bliver nemlig leveret af brands som Espionage, Jack & Jones, Slazenger og Super Ego. Fælles for disse er, at de er kendt for at levere en kvalitet, der er helt i top.

 

Få hurtig og billig levering


Når du køber dine sweatshirts her hos XLtøj, er du også sikker på at få både hurtig og billig levering. Enhver ordre hos os, bliver sendt indenfor 24 timer, og bestiller du inden kl. 13 på en hverdag, bliver din ordre faktisk sendt afsted samme dag.

Ikke nok med det, så har vi også en fast lav fragtpris på kun 49 kroner, som gælder for alle vores ordrer. Køber du for mere end 800 kr., så slipper du dog for at betale for fragt, da det er nok til at udløse fri fragt på din ordre.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation