Kam


Kam Jeanswear kom til verden i 1985. Som navnet også antyder, er det et brand, der blev stiftet med et særligt fokus på denim. Siden da er der dog sket meget, og i dag er det et brand, der har særligt fokus på at skabe moderigtig beklædning til store og høje mænd.

Udvalget fra Kam Jeanswear består derfor ikke blot af denim, men af et hav af forskellige produkter. Siden 2003, hvor de sendt deres første kollektion målrettet store og høje mænd på markedet, er det britiske brand blevet mere og mere populært, og har spredt sig til hele Europa.

 

Har altid en finger på pulsen

Hos Kam har de altid en finger på pulsen. Derfor formår de også at følge med i de seneste tendenser på markedet. Det har ført til, at der er blevet taget rigtig godt imod deres seneste kollektioner, da mange store og høje mænd også ønsker at gå modebevidst klædt.

Det er dog ikke blot tøj, du kan finde hos Kam Jeanswear. Du kan nemlig også finde et lækkert udvalg af Kam Jeanswear boxers, hvorfor du kan iklæde dig i det britiske brand fra top til tå – og det er der rigtig mange store og høje mænd, der sætter stor pris på.

 

Stort udvalg af tøj fra Kam Jeanswear

Har du et ønske om at købe nyt tøj fra Kam Jeanswear, er du landet på den helt rette side. Her hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af tøj fra det britiske brand. Det betyder naturligvis, at du kan vide dig sikker på, at du kan finde, hvad du er på jagt efter.

Som navnet også antyder, er der tale om et brand, der især er kendt for deres jeans. De kan nemlig bryste sig af en lækker stretch, der gør, at de får en fortrinlig pasform.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation