Returret & ombytning

 

RETURRET & OMBYTNING

 

 Som kunde hos XLtøj er din fulde tilfredshed garanteret. Vi garanterer, at det tøj du køber hos XLtøj lever op til vores kvalitetskrav.

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på xltoj.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; a) har modtaget din vare b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail [email protected]. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder link til denne på din ordrebekræftelse.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Forbrugeren afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, medmindre den erhvervsdrivende enten har indvilliget i at afholde disse eller har undladt at oplyse forbrugeren om, at forbrugeren skal betale udgifterne, jf.

 

 

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb

 

RETURNERING:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Vigtigt! - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. eller  til  pakkeshop / uden omdeling. Pakker skal sendes direkte til.

Xltøj

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing   

 

  

 

Ombytning:
Modtager du en vare, som ikke passer dig, kan du blot returnere den til os indenfor 14 dage.

Herefter vil du modtage en anden vare efter dit valg, eller du vil modtage det fulde beløb retur allerede efter få dage.

Vi yder altid 14 dages fuld returret på varer, der er købt hos os, og som returneres i præcis samme stand, som ved levering.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi

har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med

behandlingen af din fortrydelse/reklamation.Vores service omfatter naturligvis også produkter, der måtte vise sig ikke at overholde vores høje krav til kvalitet i både materialer og forarbejdning.

 

 

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returvarer bedes venligst sendt til:

 

XLTØJ
Ellehaven 4B
5900 Rudkøbing.
Mærk forsendelsen "Retur"

 

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE: Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. eller  til  pakkeshop / uden omdeling.

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på

ovenstående adresse.

 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end

hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk

butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket

betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig

af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk

butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.Pr. 13. Juni 2014 trådte nye EU-regler i kraft omkring fortrydelsesret og varereturnering. De nye regler betyder, at vore kunder har ret til at returnere varer, som de har brugt, såfremt disse er håndteret på samme vis, som det er tilfældet i butikken. Reglerne foreskriver, at XLtøj skal foretage en konkret vurdering af den returnerede, brugte vare og refundere et beløb svarende til den returnerede, brugte vares salgsværdi.
XLtøj vil naturligvis leve op til disse regler, men man skal som kunde være opmærksom på, at vi som udgangspunkt vil vurdere enhver brugt, Bemærk, at tøj, som ikke fremstår nyt desværre ofte kan være meget lidt værd og i visse tilfælde værdiløst.


Når vi vurderer, om en vare er brugt, så vil vi kigge på, om varen stadig er i original emballage, om der er fjernet tags og labels, om tøjet er urent, vasket, lettet og/eller bærer lugt/duft af krop, lugter af røg eller deodorant o.lign. Enhver returneret vare, der bærer spor af en eller flere af ovenstående vil XLtøj anse som værende brugt.

 

Reklamationsret:

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på xltoj.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE? Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

FRAGTOMKOSTNINGER: XLtøj skal kontaktes på [email protected] ved reklamation, så fremsender vi retur label,  som du skal benytte

 

Varen sendes til:

XLtøj.dk

Ellehaven 4B

Rudkøbing 5900

Danmark

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE? Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation