Outlet

 

Hvem siger, at det skal være dyrt at være moderigtigt klædt på? Hos XLtøj er vi hvert fald stolte over at kunne præsentere nok markedets bedste priser på herretøj til mænd, der er større end gennemsnittet. Her på siden tilbyder vi tøj på tilbud, også du har derfor mulighed for at spare ekstra mange penge. Vi har løbende store besparelser på de allerbedste mærker, så hold øje med, om der er prisnedsættelse på dit favoritbrand netop nu.

 

Spar penge på XXL+ tøj


Selvom beløbene er endnu mindre, end de plejer at være, findes størrelserne stadig fra XXL til 8XL. Vi er nemlig specialister inden for herremode til store drenge, og derfor har vi altid et bredt sortiment af kvalitetstøj til selv den største mand.

Eksempelvis er det udsalg på alt fra smarte hættetrøjer og T-shirts til trendy sommerjakker og skjorter, og der kommer hele tiden nye, spændende produkter til. Så hvis du gerne vil nøjes med at betale det halve for det hele, kan du med fordel lede videre her hos os.

 

Opnå store besparelser på outlet tøj i store størrelser


Hvis du vil være sikker på, at du får fingrene i dit tøj til de bedst mulige priser, så er det her på siden, du skal lede. Vi har nemlig skabt dette outlet store størrelser med henblik på at gøre det let for vores kunder at finde lækkert og kvalitetsrigtigt tøj til lave priser.

Besparelserne varierer meget, men i nogle tilfælde kan du spare helt op mod 60%. Der kan derfor være store summer penge at spare, ved at slå til, hvis du falder over et udsalg store størrelser her hos XLtøj.

 

På udkig efter herretøj på tilbud?


Med besparelser på vores enorme udvalg kan du handle stort ind med ekstra god samvittighed. Med tilbud på tøj bliver der nemlig ofte ekstra mange penge at shoppe for, og så kan du blive klædt godt på både fra top til tå.

Vær dog opmærksom på, at alle vores tilbuds-, udsalgs- og outletvarer kun fås i et begrænset omfang. Støder du derfor på en pris, der er for god til at takke nej til, er det vigtigt, at du ikke tøver med at slå til med det samme – ellers kan du risikere, at du ender med at gå glip af tilbuddet.

Vi tilbyder lynhurtig levering på alle outletvarer

Som en del af vores kundeservice sender vi altid dine varer samme dag, når du bestiller inden kl. 13.00. Hvis du har heldet med det, betyder det, at du kan have din ordre i hænde allerede dagen efter. Det er dog ikke noget, der altid vil kunne garanteres, men der er en god chance for det.

Hvis du har bestilt efter kl. 13, skal du dog heller ikke vente i lang tid. Vi sørger nemlig for, alle vores ordrer bliver sendt indenfor 24 timer. Hvis du køber en eller flere varer her fra siden, er du derfor ikke blot sikret en lav pris – du er også sikret, at din ordre bliver leveret hurtigt.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation