Shorts til store mænd

 

Sommeren er desværre relativt kort i Danmark. Derfor handler det om at nyde den, mens man kan. Det indebærer selvfølgelig, at man klæder sig sommerligt. For at kunne gøre dette, skal man have et par lækre shorts, man kan iføre sig.

Hvis du leder efter et par nye shorts til store mænd, så du også kan nyde sommeren i fulde drag, så er du landet på den rette side. Her kan du nemlig finde et stort udvalg af shorts i store størrelser, hvorfor du selvfølgelig også kan finde et par knickers til store mænd, der er noget for dig.

 

Stort udvalg af herreshorts i store størrelser


Hos XLtøj har vi et stort udvalg af shorts til mænd store størrelser, ligesom at vi har et stort udvalg af bukser i store størrelser. Derfor har vi bestemt også et par shorts, der ikke blot passer dig størrelsesmæssigt, men også lever op til de krav og ønsker, du har i forhold til materiale, farve og udseende.

Udvalget her på siden er meget differentieret, da vi vægter det højt at have noget for enhver smag. Hvad enten du foretrækker et par simple og sorte shorts, eller du derimod mere er til et par farverige eller mønstrede shorts, så finder du det her hos os.

 

Vi har shorts til mænd i mange størrelser


På trods af, at vi har fokus på shorts i store størrelser, betyder det ikke, at du ikke har mange størrelser at vælge mellem. Vores udvalg består nemlig af shorts, der fås i mange størrelser, hvorfor du også kan finde et par, der passer dig størrelsesmæssigt.

Mere konkret strækker de sig fra str. 132 til str. 148, fra str. 2XL til str. 8XL, og fra str. 40 til str. 64. Du skal derfor ikke være det mindste i tvivl om, at vi også har shorts, der passer til lige netop dig – uanset om du normalt bruger størrelse 54, 6XL eller 144.

 

Find billige shorts til store mænd hos XLtøj


Når du handler her hos XLtøj, kan du ikke blot nyde godt af, at vi har et stort udvalg. Du kan nemlig også glæde dig over, at vi sælger vores varer til gode priser. Det er nemlig en del af vores filosofi, at man tøj i store størrelser skal kunne købes til små priser.

Priserne på vores shorts varierer dog en del, men starter fra få hundrede kroner. Derfor vil du selvfølgelig også kunne finde et par nydelige shorts, der passer dig størrelsesmæssigt, lever op til dine øvrige krav, og endda harmonerer med dit budget.

 

Køb shorts i store størrelser med hurtig levering


Vi er lagerførende på alle vores shorts. Derfor kan de sendes indenfor kort tid, hvilket du som kunde kan nyde godt af. Det betyder nemlig, at vi sender alle vores ordrer afsted indenfor blot 24 timer.

Bestiller du inden kl. 13 på en hverdag, bliver din ordre sendt afsted samme dag. Hvis du køber for mere end 800 kr., får du endda fri fragt på din ordre. Holder du dig under 800 kr., har vi en fast lav fragtpris på kun 49 kr.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation