Boxershorts

 

Der er ikke meget, der er værre end et par boxershorts, der er for små. De er nemlig ikke just behagelige at have på. Derfor er det vigtigt, at man har fokus på at købe boxershorts i den rette størrelse, så man undgår en sådan situation.

Ikke alle føler dog, at det er let at finde boksershorts til store mænd. Heldigvis er det noget, vi har lavet om på her hos XLtøj, hvor vi netop har et stort udvalg af boxershorts i store størrelser. Derfor vil du selvfølgelig også kunne finde et par boxershorts i din størrelse her hos os.

 

Bredt udvalg af boxershorts i store størrelser


Hvis du er på jagt efter et par boxershorts i en stor størrelse, er du landet på den helt rette side. Hos XLtøj har vi nemlig specialiseret os i at sælge tøj til store mænd. Derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af undertøj i disse størrelser.

Mere konkret kan du finde boxershorts, der strækker sig fra str. XL og op til str. 8XL. Leder du f.eks. efter et par nye boxershorts XXL, er det her, du finder dem. Det samme er gældende, hvis du i stedet har brug for str. 8XL eller str. 6XL.

Samtidig er du garanteret, at kvaliteten af det undertøj, du finder her på siden, er helt i top. Vores udvalg består nemlig af produkter, der leveres af brands som Adamo, Espionage, Jack & Jones, Skovhus, Loyalty & Faith samt Stolen Denim, som alle er kendt for høj kvalitet og god pasform.

 

Køb boxershorts til store mænd billigt hos XLtøj


Det er de færreste, der har lyst til at betale en stor sum penge for et par boxershorts. Blot fordi, der er brug for en stor størrelse, er det ikke ensbetydende med, at prisen også behøver at være stor. Sådan har vi det i hvert fald her hos XLtøj.

Af denne grund er du naturligvis garanteret at kunne gøre en god handel. Vores udvalg af boksershorts i store størrelser indeholder noget for alle, uanset om du ønsker, at det skal være i et lækkert materiale som bambus, eller om det blot skal være billigst muligt.

Fælles for alle produkter, du kan finde her på siden er dog, at de er prissat fornuftigt. Du skal derfor ikke være bekymret for, at du ender med at betale overpris. Tværtimod er vi hos XLtøj ofte blandt de absolut billigste på markedet.

 

Hurtig levering på alle ordrer


Når du køber dine boxershorts hos XLtøj, er du sikker på, at du ikke skal vente i lang tid på dem. Vi sørger nemlig for, at din ordre kommer afsted indenfor 24 timer. Bestiller du inden kl. 13 på en hverdag, bliver de endda sendt samme dag.

Derudover har vi også en fast lav fragtpris på kun 49 kr., der gælder for alle vores ordrer – store som små. Handler du for mere end 800 kr., slipper du dog, for det udløser nemlig fri fragt på din ordre. Den hurtige levering er naturligvis ens på alle vores ordrer.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation