Skjorter på tilbud

 

Langt de fleste mænd har nok mindst én af dem hængende i skabet, altså skjorten. De passer nemlig til langt de fleste anledninger, og så er det samtidig en overdel, der virkelig formår at kombinere komfort og stil i samme produkt. Det populære stykke tøj er altså på mange måder helt fantastisk. Hvad der nok er endnu mere fantastisk, er, at vi her på siden tilbyder skjorter på udsalg. Du kan derfor komme til at ligne en million, uden overhovedet at komme til at skulle betale det halve. I forvejen er vi hos XLtøj kendte for at have markedets bedste priser på herremode til store drenge, men med en model på tilbud er der endnu mere at spare.

Selvom priserne er lavere, er kvaliteten stadig lige så høj, som den plejer. Med anerkendte brands som eksempelvis Espionage, Kam og Louie James, er der nemlig aldrig gået på kompromis med hverken materialer eller designs. Derfor kan du være sikker på altid at være rigtig godt klædt på med en dyr skjorte – til en billig pris.

Hos XLtøj har vi altid et stort udvalg af billige skjorter

Er du i tvivl om, hvad du skal tage på, kan du altid vælge skjorten. Eksempelvis sætter den helt rigtige variant prikken over i’et på dit stilfulde look til en festlig begivenhed, mens en hverdagsmodel med et iøjefaldende mønster eller print kan være med til at understrege din personlige stil. Du har mange muligheder med det fantastiske stykke tøj, og i virkeligheden går det nok heller aldrig rigtig helt af mode.

Er du til gengæld i tvivl om din nøjagtige størrelse, kan du med fordel anvende vores størrelsesskema under den ønskede skjorte. De fleste af vores tilbud findes fortsat i størrelse XXL til 8XL. 


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation