Jeans i Store Størrelser

 

Jeans til store mænd er en af XLTøjs mest populære varer.

 

Jeans i store størrelser

Vi sælger billige jeans i store størrelser, både 40 - 58 og sågar 60 - 64 til de rigtig store drenge.

 

Jeans er egentlig en fransk opfindelse som stammer fra byen Nïmes, hvor man allerede i 1700-tallet begyndte at fremstille det tætflettede bomuldsstof. Kunderne til det slidstærke denim var i starten italienske søfolk – primært fra havnebyen Genoa – som havde brug for nogle bukser, der var fremstillet af et utrolig holdbart materiale, som kunne holde til det barske fiskerliv og som samtidig kunne skærme lidt for kulden på det åbne hav. 

 

Tysk-amerikaneren Levi Strauss fik omkring 100 år senere øje på det unikke denim-materiale og bragte det over andedammen til USA, hvor han i starten af 1850’erne begyndte at fabrikere blå denimbukser, som var ekstra forstærket med nitter af metal, så de kunne modstå selv de mest voldsomme arbejdsopgaver. Bukserne blev kaldt blue jeans og blev hovedsagelig solgt til hårdtarbejdende amerikanere, som knoklede med eksempelvis minedrift og kvæg. Af samme grund blev bukserne senere kendt som cowboybukser. Tit og ofte var  stærke mænd af en vis størrelse og de havde derfor brug for cowboybukser i store størrelser. Og Levi Strauss var manden, der kunne levere arbejdstøjet. 

 

Det var faktisk først 100 år senere, at jeans – eller cowboybukser om man vil – blev en modevare og ikke blot et stykke arbejdstøj. Modebølgen startede i USA, men moden slog ikke igennem uden modstand. I 1950’erne var det faktisk flere steder forbudt at bære jeans på eksempelvis restauranter og i skoler, fordi den rebelske unge filmstjerne, James Dean, yndede at gå med jeans. James Dean blev set som symbolet på en ny tid og et ungdommeligt oprør, hvilket der var mange konservative amerikanere, der slet ikke brød sig om. 

 

Det kunne dog ikke lade sig gøre, at stoppe den fremadstormende cowboybuks og i løbet af 1960’erne blev jeans accepteret som helt almindelig modebeklædning og allerede i starten af 1970’erne var jeans vokset til at blive den mest almindelige beklædningsgenstand indenfor afslappet tøj – både blandt mænd og kvinder.

 

I dag findes der ufatteligt mange forskellige typer jeans og også et kæmpe udvalg af jeans til store mænd. Ikke så mange butikker fører et stort udvalg af jeans til store mænd, men det gør vi hos XLtøj.

 

Kæmpe udvalg herre jeans i store størrelser

Vi har modeller med stretch, lommer, lav talje, høj talje, lynlåse, knapper, nitter, bukser med elastik i taljen til mænd, osv. 

 

Heldigvis er det heller ikke længere sådan, at jeans kun skal have den klassiske blå farve. Tværtimod findes der et utal af farver og forskellige vaskemetoder, der sætter et anderledes præg på det klassiske denim-materiale, så man kan få lige præcis den type cowboybukser i stor størrelse, som man leder efter. 

 

Hos XLtøj gør vi alt, hvad vi kan, for at tilbyde vores kunder Danmarks største udvalg af jeans i XL-størrelser. Vi fører gode kvalitetsmærker som KAM, MishMash, Finesmekker og Jack & Jones.  

 

Men kig dig omkring og vi er sikre på, at du finder en model, der passer dig perfekt.

  


 
 

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag - Torsdag    10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation