Jakker på tilbud

 

Overtøj er en essentiel del af garderoben. Når kulden truer, kan en lun vinterjakke give varme, mens en noget lettere model kan være særlig velegnet på kølige sommeraftener. I løbet af efteråret sætter mange nok stor pris på en regnjakke, og samtidig glæder de sig til, at det er tid til at finde forårets skønne overgangsjakke frem igen. Selvom udetøjet er ret årstidsbestemt, har det alt sammen dét til fælles, at det sagtens kan væres praktisk og pissesmart på samme tid. Hos XLtøj tilbyder vi hvert fald altid kvalitetsjakker i størrelse XXL til 8XL, og du finder derfor med al sandsynlighed også et produkt, der passer til dig.

At handle stort ind hos os, er aldrig lig med, at det skal koste en formue. Her på siden fører vi jakker på udsalg, og med anerkendte mærker som blandt andet Carabou, CoastGuards og Espionage, kan du være sikker på at finde tøj, der er lidt udover det sædvanlige. Hvad der også er helt i særklasse, er vores mange gode tilbud. Hold godt øje, måske der er store besparelser på din yndlingsjakke netop nu.

Leder du efter en jakke på tilbud?

Med løbende prisnedsættelser på en lang række af de mest populære modeller kan du shoppe med ekstra god samvittighed. Som specialister inden for herremode til mænd, der er større end gennemsnittet, sælger vi udelukkende tøj, vi selv vil elske at gå i. Vi ha derfor nøje udvalgt de bedste designs, de bedste materialer og de bedste brands, og nu kan du så få det hele til markedets nok bedste pris. Er du usikker på din størrelse, er vi naturligvis også behjælpelige hermed. Under hver jakke finder du en størrelsesguide, så du kan vælge den helt rigtige størrelse.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation