Sko Med Ekstra Bredde

 

Udkig efter brede herresko? Som stor mand kan det nogle gange være svært at finde fodtøj, der er behageligt at gå i, og som samtidig er moderne.

Efter mange års søgen har vi dog endelig fundet et fantastisk skomærke, der virkelig formår at lave fodbeklædning helt udover det sædvanlige, nemlig brandet DB Shoes. Firmaet har brugt næsten hundrede år på at udvikle og gennemarbejde de helt rigtige teknikker til fremstilling af sko med ekstra plads og dybde - altså det perfekte mærke til dig med lange og/eller brede fødder.

Kombinationen af en innovativ fremstillingsproces og gammeldags håndværk skaber skotøj, der kan holde. Uanset om du leder efter et praktiske vinterstøvler eller et par sporty sneakers, kan du være sikker på, at både kvalitet og design er helt i top.

Her på siden tilbyder vi alt inden for forkælelse til fødder, der er større end gennemsnittet, f.eks. sko med ekstra vidde. Det behøver dog ikke blive mindre moderne af den grund, og som specialister inden for herremode, holder vi altid øje med de nyeste og største tendenser.


Eksklusivt udvalg af sko med ekstra bredde


Hos XLtøj har vi noget for enhver smag. Eksempelvis tilbyder vi flere lækre læderstøvler med snørrelukning, der sagtens kan bruges til både hverdag og fest. Derudover af vi også en række vandafvisende modeller, der sørger for at du kommer tørskoet frem på selv de vådeste regnvejrsdage. Flere af varianter er endda udstyret med flere indersåler, så du nemt har mulighed for at regulere dybden og herved få den absolut bedste fornemmelse omkring din fod.

Vores store udvalg medfører, at du er landet det helt rette sted, hvis du leder efter sko til brede fødder. Det er nemlig lige netop, hvad du finder her på siden. Derfor kan du vide dig sikker på, at vi også har et par brede sko til mænd, der er lige noget for dig.

 

Brede sko til enhver anledning


Da vi har et både stort og bredt udvalg af sko brede fødder, har vi selvfølgelig noget til enhver anledning. Uanset om du leder sko til brede fødder mænd, der egner sig til formelt brug, eller om du vil have ekstra brede sko til dagligdagen, så finder du det hos os.

Derfor skal du naturligvis heller ikke være i tvivl om, at du kan finde, hvad du søger hos XLtøj, såfremt du har sat jagten ind på et par sko, der ikke er ubehagelige at have på, hvis du har brede fødder.

 

Køb sko med ekstra bredde til gode priser


At være godt gående skal ikke koste en formue. Derfor finder altid markedets bedste priser hos os, og der er samtidig heller ingen skjulte gebyrer. Det betyder naturligvis, at du er sikker på at gøre en god handel, hvis du beslutter dig for at købe fodtøj her hos os.

Bestiller du inden kl. 13.00, sender vi samme dag, og vi sørger altid for hurtig levering. Alle vores ordrer bliver nemlig sendt afsted indenfor 24 timer. Bestiller du inden kl. 13, er der dog en god chance for, at du har din ordre allerede dagen efter.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation