Vi er til at få fat på
6590 1412

Sko Med Ekstra Bredde

 

Udkig efter brede herresko?

Som stor mand kan det nogle gange være svært at finde fodtøj, der er behageligt at gå i, og som samtidig er moderne. Efter mange års søgen har vi dog endelig fundet et fantastisk skomærke, der virkelig formår at lave fodbeklædning helt udover det sædvanlige, nemlig brandet DB Shoes. Firmaet har brugt næsten hundrede år på at udvikle og gennemarbejde de helt rigtige teknikker til fremstilling af sko med ekstra plads og dybde - altså det perfekte mærke til dig med lange og/eller brede fødder.

 

Kombinationen af en innovativ fremstillingsproces og gammeldags håndværk skaber skotøj, der kan holde. Uanset om du leder efter et praktiske vinterstøvler eller et par sporty sneakers, kan du være sikker på, at både kvalitet og design er helt i top. Her på siden tilbyder vi alt inden for forkælelse til fødder, der er større end gennemsnittet, f.eks. sko med ekstra vidde. Det behøver dog ikke blive mindre moderne af den grund, og som specialister inden for herremode, holder vi altid øje med de nyeste og største tendenser.

 

Eksklusivt udvalg af sko med ekstra bredde

Hos XLtøj har vi noget for enhver smag. Eksempelvis tilbyder vi flere lækre læderstøvler med snørrelukning, der sagtens kan bruges til både hverdag og fest. Derudover af vi også en række vandafvisende modeller, der sørger for at du kommer tørskoet frem på selv de vådeste regnvejrsdage. Flere af varianter er endda udstyret med flere indersåler, så du nemt har mulighed for at regulere dybden og herved få den absolut bedste fornemmelse omkring din fod. 

 

At være godt gående skal ikke koste en formue. Derfor finder altid markedets bedste priser hos os, og der er samtidig heller ingen skjulte gebyrer. Bestiller du inden kl. 13.00, sender vi samme dag, og vi sørger altid for hurtig levering. Vil du vide mere om vores brede udvalg af herresko? Kontakt os ved at klikke her


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag - Torsdag    10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation