Cardigan

 

En cardigan kan tjene rigtig mange formål. Derfor er det altid en god idé at have én i sin garderobe. Har du ikke det, så er du heldigvis landet på en side, hvor du har mulighed for at købe dig en cardigan i store størrelser.

Hos XLtøj har vi nemlig specialiseret os i at sælge tøj til store mænd. Derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af cardigan store størrelser. Har du et ønske om at anskaffe dig sådan én, er der derfor en god chance for, at vi kan hjælpe dig med dette.

 

Stort udvalg af cardigans til mænd i store størrelser


Du skal ikke være bekymret for, om vi har en herre cardigan store størrelser, der falder i din smag. Udvalget her på siden er nemlig bredt og byder på en stor diversitet. Dette sikrer selvfølgelig, at det indeholder noget for enhver.

Størrelsesmæssigt er der heller intet at være bekymret for, da vi sælger cardigans fra str. XL og helt op til str. 8XL. Derfor har vi selvfølgelig også noget, du kan passe. Med andre ord, så er du ankommet til det helt rette sted, hvis du ønsker at købe en cardigan i en stor størrelse.

 

Udvalg bestående af nøje udvalgte brands


Udvalget her hos XLtøj består af produkter fra nøje udvalgte brands. Vi ønsker nemlig at sikre, at alle brands, vi fører, skaber tøj, der har en lækker pasform for store mænd. Af denne grund består vores udvalg også af et relativt lille antal brands.

De mange cardigans, der er at finde her på siden, kommer fra brands såsom Casa Moda, Espionage, Skovhus, Jack & Jones samt Louie James. Fælles for dem alle er, at de laver tøj i høj kvalitet, som også kan bryste sig af at have en lækker og komfortabel pasform.

 

Cardigans i store størrelse til gode priser


Hos XLtøj mener vi ikke, at det behøver at være dyrt at købe tøj i store størrelser. Det mener vi heller ikke, at det behøver at være, hvis det er en cardigan, du vil have fingrene i. Derfor har vi naturligvis sørge for, at vores priser er i bund.

Hvis du gerne vil købe dig en ny cardigan i en stor størrelse, men uden, at det ender med at sprænge budgettet, så find den her hos XLtøj. Her er du nemlig sikker på, at du kan finde en cardigan, der falder i din smag til en god pris.

 

Hurtig og billig levering


Når du køber din cardigan hos os, er du sikker på, at den lader hos dig indenfor kort tid. Vi har nemlig hurtig levering på alle vores ordrer. De kommer nemlig alle afsted indenfor 24 timer – og endda på samme dag, hvis du køber inden kl. 13 på en hver dag.

Ydermere koster det dig heldigvis ikke det store at få din ordre sendt. Vi har nemlig en fast lav fragtpris på 49 kr. Ender du med at handle for mere end 800 kr., kvitterer vi dog ved at sende din ordre kvit og frit.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation