Skjorter i store størrelser

 

Skjorten er en uundværlig beklædningsdel i enhver mands klædeskab. Både sommer og vinter. Vi har specialiseret os i tøj til store mænd og har derfor et hav af skjorter i store størrelser. Faktisk lige fra størrelse 2XL til 8XL.

Vi fører skjorter fra mange mærker, b.la. Espionage, Jack & Jones, Louie James, Mish Mash, Casa Moda m.fl. Det er desuden ikke uden grund, at det netop er disse brands, der har fundet vej til vores udvalg. Det har de nemlig, fordi de alle er garant for høj kvalitet og en god pasform.

 

Store skjorter i høj kvalitet til store mænd


Vi har skjorter til store mænd, til små priser, men vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er alle vores skjorter i høj kvalitet. Om du er til ensfarvede skjorter eller med tern, striber, langærmede eller kortærmede, så har vi skjorten hos XLtøj.

Se vores store udvalg i lækre skjorter til store mænd herunder. Vi har helt sikkert også en til dig. Dette er naturligvis tilfældet, uanset hvad du stiller af krav til din skjorte. Ligeledes er det også tilfældet, uanset hvor stor en størrelse, du har brug for.

Da vi har et både stort og bredt udvalg af skjorter i store størrelser til mænd, skal du selvfølgelig ikke være i tvivl om, at du er landet det rette sted i din jagt på store skjorter til mænd. Det store udvalg sikrer nemlig, at vi har noget for enhver smag – og dermed også noget for dig.

 

Ingen mand kan undvære skjorter i klædeskabet


Ganske vist er det ikke alle mænd, der er lige vilde med at gå med skjorte, men det ændrer dog ikke på det faktum, at der ikke er nogen mand, der kan undvære at have et par skjorter i sit klædeskab.

Skjorter kan man nemlig bruge til rigtig mange formål, og derfor er det også en god idé at have et lille udvalg i klædeskabet. Dermed har man altid en skjorte, man kan iføre sig, uanset om man skal på kontoret, til bryllup eller en sommerfest.

Heldigvis har du rig mulighed for at finde skjorter i store størrelser til enhver anledning her hos XLtøj. Uanset om du skal bruge en ny skjorte til den daglige gang på kontoret, til et kommende bryllup eller noget tredje, så har vi noget for dig her på siden.


Store skjorter – små priser


Ikke alle har lyst til at betale en stor sum penge for deres skjorter til store mænd. Er du en af dem, der helst ser dig fri for dette, kan du glæde dig over, at vi har mange billige skjorter til store mænd. Disse skjorter kan du købe for priser på helt ned til få hundrede kroner.

At du kan købe skjorter store størrelser til lave priser her hos XLtøj, er dog ikke ensbetydende med, at der er gået på kompromis med kvalitet eller pasform. Tværtimod kan du vide dig sikker på, at alle skjorter her på siden, er i høj kvalitet og byder på en fantastisk pasform.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation