Forretningsbetingelser

 

Forretningsbetingelser

 

Virksomhedsoplysninger

 

CVR-nummer

28587406

 

Adresse

c/o XLtøj
Ellehaven 4B

Postnummer og by

5900 Rudkøbing

 

Startdato

01.06.2005

 

Virksomhedsform:

Enkeltmandsvirksomhed

 

Reklamebeskyttelse

Nej

 

Tlf: 65901412

Mail: [email protected]

 

 

Sådan handler du hos os.

 

For at foretage et køb på xltoj.dk skal du igennem følgende trin:

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde

4. Godkend vores handelsbetingelser

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

 

Priser.

 

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med xltoj.dk indgås aftaler på: Dansk.

 

Tidligere ordrer.

 

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en e-mail til [email protected].

 

 

 

Levering

 

Vi kan levere varerne med GLS direkte til din adresse eller til nærmeste pakkeshop eller til din virksomhed med GLS Erhverv.

Vi tilstræber dag til dag-levering. 
Varer, der bestilles på hverdage inden kl. 13.00, afsendes samme dag.
Varer, der bestilles på hverdage efter kl. 13.00, afsendes efterfølgende

hverdag.
Varer, der bestilles i weekenden, afsendes mandag.

 

Du kan du vælge imellem flere fragtformer (fast pris):

 

Levering sker med  GLS. Leveringstiden er 2 - 3 dage dage. Vi leverer til Danmark, Grønland,Sverige,Norge.

 

Leverings muligheder:

 

1. GLS pakkeshop - Levering til valgfri pakke shop = 49 Kroner

Bemærk at der kan opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.

 

2. GLS Erhverv - Levering til arbejdsplads = 49 Kroner

 

Hvis du handler for over 800,00 kroner, så sender vi varerne fragtfrit i Danmark med GLS til pakkeshop eller Erhvervs adresse.

 

3. GLS Privat - Omdeling = 60 Kroner - Xltøj betinger sig at er der ingen hjemme - stilles pakken forsvarligt på kundens ansvar

 

Hvis du handler for over 1000,00 kroner, så sender vi varerne fragtfrit i Danmark med GLS Privat omdeling

  

Pakker til Grønland - Vil altid være fragt for kundens regning og vi vil give en konkret pris på netop din pakke - da det ikke er muligt at lave fast pris på fragt til Grønland - Kontakt os på mail [email protected]

 

 

Betalingsmetoder

 

På xltoj.dk kan der betales med: Kreditkort og Mobilpay og EAN - Ved EAN skal XLtøj kontaktes  -  Der tages ikke gebyr ved betaling på xltoj.dk.

 

Kort handel

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra xltoj.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

 

Returret

 

XLtøj sælger KUN nye, ubrugte varer.

 

Hvis du køber en vare hos XLTØJ, som ved normal brug og ved overholdelse af vaske- og plejeanvisninger i øvrigt - ikke overholder vores strenge kvalitetskrav, eller der måtte være andre fejl eller mangler på varen, så kan du naturligvis også returnere denne. Se mere om returret og ombytning her.

 

 

Persondatapolitik:

 

For at du kan indgå aftale med os på xltoj.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos XLtøj.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra XLtøj.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig: Ejer Jesper Skovhus , Lagerarbejder Ib Petersen, Webudvikler Marten Mahs

 

Den dataansvarlige på xltoj.dk er Ejer Jesper Skovhus.

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.

 

Som registreret hos XLtøj.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til

XLtøj.dk via e-mail [email protected].

 

XLtøj’s PERSONDATAPOLITIK FOR INDSAMLING AF OPLYSNINGER TIL BRUG FOR OPFYLDELSE AF AFTALER MED VORES KUNDER


XLtøj (herefter ”vi”, ”os”, ”vores”) behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondata- og privatlivsbeskyttelsespolitik (herefter ”Persondatapolitik”).

 

I det følgende informerer vi dig om dine rettigheder som registreret kunde hos os, samt om hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger.

 

1. Personoplysninger

1.1 Vi behandler kun personoplysninger om dig, som du giver os for at kunne opfylde vores aftale med dig, eller personoplysninger som vi modtager fra andre jvf. 1.2.

 

De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:

Kontaktoplysninger; fornavn og efternavn, adresse, e-mailadresse, og telefonnummer.

1.2 Vi kan også modtage oplysninger om dig og din husstand fra andre, som du har bedt om at foretage et indkøb for dig. Det kan eksempelvis være et konsulentfirma, et reklamebureau eller lign.

 

2. Anvendelse af dine personoplysninger

2.1 Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er at opfylde vores aftale med dig om levering af produkter til dig og din husstand (herefter ”Formålet”).

 

2.2 Vi behandler kun personoplysninger om dig og din husstand, der er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af Formålet.

 

3. Opbevaring af dine personoplysninger

3.1 Dine personoplysninger opbevares hos – af en af os – valgt ekstern virksomhed Internet Factory ApS (herefter ”Databehandleren”),

3.2 Oplysningerne lagres på servere inden for EU, og dine personlige oplysninger vil derfor altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen.

3.3 Vi er - over for dig - ansvarlige for opbevaringen af dine personlige oplysninger hos Databehandleren.

3.4 Vi påser løbende, at vi og Databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerheds-foranstaltninger mod, at dine personlige oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, går tabt eller forringes. Endvidere sikrer vi, at de ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med de til enhver tid gældende regler om behandling af personoplysninger.

 

4. Deling

4.1 Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre leverandører og samarbejdspartnere, men gør kun dette, når det er påkrævet og nødvendigt for, at vi kan opfylde Formålet og vores aftale med dig.

4.2 Herudover kan vi dele dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder, herunder hvis vi skal indberette oplysninger til det offentlige.

 

 

5. Sletning af dine personlige oplysninger

5.1 Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af Formålet eller til opfyldelse af lovkrav.

5.2 Vi sletter dine oplysninger, når der ikke længere er behov for dem i forbindelse med at servicere dig eller yde support på dit køb.

 

6. Dine rettigheder

6.1.1 Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på vores e-mail eller telefonnummer.

6.1.2 Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

 

6.2 Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: [email protected]

 

7. Dataansvarlig

7.1 Dine personoplysninger indsamles og behandles af:

Indehaver af XLtøj Jesper Skovhus

Ellehaven 4 B

5700 Rudkøbing

Tlf. 65901412 mail [email protected]

 

Klageadgang:

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte ejer Jesper Skovhus på mail [email protected].

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr.

Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

XLtøj V/Jesper Skovhus

c/o XLtøj
Ellehaven 4B

Postnummer og by

5900 Rudkøbing

 

RETURRET & OMBYTNING

 

 Som kunde hos XLtøj er din fulde tilfredshed garanteret. Vi garanterer, at det tøj du køber hos XLtøj lever op til vores kvalitetskrav.

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på xltoj.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; a) har modtaget din vare b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail [email protected]. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder link til denne på din ordrebekræftelse.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Forbrugeren afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, medmindre den erhvervsdrivende enten har indvilliget i at afholde disse eller har undladt at oplyse forbrugeren om, at forbrugeren skal betale udgifterne, jf.

 

 

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb

 

RETURNERING:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Vigtigt! - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. eller  til  pakkeshop / uden omdeling. Pakker skal sendes direkte til.

Xltøj

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing   

 

  

 

Ombytning:
Modtager du en vare, som ikke passer dig, kan du blot returnere den til os indenfor 14 dage.

Herefter vil du modtage en anden vare efter dit valg, eller du vil modtage det fulde beløb retur allerede efter få dage.

Vi yder altid 14 dages fuld returret på varer, der er købt hos os, og som returneres i præcis samme stand, som ved levering.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi

har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med

behandlingen af din fortrydelse/reklamation.Vores service omfatter naturligvis også produkter, der måtte vise sig ikke at overholde vores høje krav til kvalitet i både materialer og forarbejdning.

 

 

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returvarer bedes venligst sendt til:

 

XLTØJ
Ellehaven 4B
5900 Rudkøbing.
Mærk forsendelsen "Retur"

 

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE: Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. eller  til  pakkeshop / uden omdeling.

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på

ovenstående adresse.

 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end

hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk

butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket

betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig

af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk

butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.Pr. 13. Juni 2014 trådte nye EU-regler i kraft omkring fortrydelsesret og varereturnering. De nye regler betyder, at vore kunder har ret til at returnere varer, som de har brugt, såfremt disse er håndteret på samme vis, som det er tilfældet i butikken. Reglerne foreskriver, at XLtøj skal foretage en konkret vurdering af den returnerede, brugte vare og refundere et beløb svarende til den returnerede, brugte vares salgsværdi.
XLtøj vil naturligvis leve op til disse regler, men man skal som kunde være opmærksom på, at vi som udgangspunkt vil vurdere enhver brugt, Bemærk, at tøj, som ikke fremstår nyt desværre ofte kan være meget lidt værd og i visse tilfælde værdiløst.


Når vi vurderer, om en vare er brugt, så vil vi kigge på, om varen stadig er i original emballage, om der er fjernet tags og labels, om tøjet er urent, vasket, lettet og/eller bærer lugt/duft af krop, lugter af røg eller deodorant o.lign. Enhver returneret vare, der bærer spor af en eller flere af ovenstående vil XLtøj anse som værende brugt.

 

Reklamationsret:

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på xltoj.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE? Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

FRAGTOMKOSTNINGER: XLtøj skal kontaktes på [email protected] ved reklamation, så fremsender vi retur label,  som du skal benytte

 

Varen sendes til:

XLtøj.dk

Ellehaven 4B

Rudkøbing 5900

Danmark

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE? Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

 

 

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

 

 


 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation