Nattøj

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er stor forskel på mænd, når det kommer til, hvordan de foretrækker at sove. Der er mange, der foretrækker at sove iført sit undertøj, mens andre derimod foretrækker at sove iført en form for nattøj.

Er du en af dem, der bedst kan lide at have nattøj på, når du går i seng, skal du naturligvis ikke afholde dig fra dette. Har du haft svært ved at finde noget i din størrelse, er du heldigvis havnet på den rette side, da du her på siden kan finde et stort udvalg af nattøj i store størrelser.

 

Nattøj i store størrelser for enhver smag


Uanset hvad du har af ønsker og krav til dit nattøj, vil du kunne finde noget her på siden, der falder i din smag. Blandt vores store udvalg af nattøj store størrelser, er der nemlig noget for enhver smag, og derfor er der naturligvis også noget, der tiltaler.

Nattøjet her på siden adskiller sig fra hinanden på flere punkter, men fælles for det hele er dog, at det fås i store størrelser. Foruden dette, adskiller de sig dog i forhold til både udseende, farver, materialer mv., hvorfor vores udvalg byder på en stor diversitet.

 

Stor forskel på nattøjets størrelser


Til trods for, at vi har fokus på at sælge tøj i store størrelser her hos XLtøj, er der alligevel stor forskel på størrelserne. Det er dog kun en fordel, da det er med til at øge chancen for, at du også kan finde noget nattøj, der passer dig i størrelsen.

Faktisk kan du finde nattøj, der strækker sig fra str. 2XL og helt op til str. 8XL. Hvad enten du har brug for nattøj i str. XXL eller str. XXXXL, er du derfor landet det rette sted. Derfor er det også slut med at have svært ved at finde noget, du kan passe.

 

Udvalget består af nøje udvalgte brands


Det er bestemt ikke alle brands, der kan finde vej til vores udvalg. Hos XLtøj er vi nemlig ikke villige til at gå på kompromis. Derfor bliver alle vores brands udvalg med fokus på størrelser, kvalitet og pasform.

Af denne grund støder du på brands som Brooklyn og Espionage, der ikke blot er kendt for at lave tøj i store størrelser. Der er nemlig også tale om brands, der er kendt for at byde på en kvalitet, der er i top samt en pasform, der er intet mindre end fremragende.

 

Vi har skruet ned for priserne


En del af filosofien bag XLtøj er, at vi mener, at det skal være muligt at købe tøj i store størrelser til overkommelige priser. Derfor gør vi naturligvis vores del af indsatsen for, at dette bliver muligt, ved at skrue ned for vores priser.

Dette er ensbetydende med, at du har gode forudsætninger for at købe nattøj i store størrelser til lave priser. Endvidere kan du også få din ordre sendt kvit og frit – det eneste, det kræver er, at du køber for mere end 800 kroner.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation