Specialstrømper

 

Der skal være flere strømper og sokker at vælge imellem, når man er en rigtig mand og derfor sælger vi modeller til ethvert behov.

 

Hvis du har tykke eller hævede ben, så er det utrolig vigtigt, at du bruger nogle specialstrømper, som udvider sig omkring dine ben og giver den rigtige støtte og komfort, så man ikke får de klassiske og ømme fordybninger i huden.

 

Et godt eksempel er vores soft top strømper, der findes i mange forskellige varianter. Vi har også strømper specielt designet til diabetikere og luksusstrømper med lækker merino uld, der giver en fantastisk komfort og varme.

 

Varmen slipper du til gengæld af med, hvis du vælger vores slidstærke bambussokker, som  har mange fantastiske egenskaber. Strømperne er blødere end bomuld og derfor har sokkerne en struktur, der minder om silke. Desuden er der en helt unik ventilation i bambus, fordi materiale indeholder en helt masse fibre med bittesmå huller. Der er med andre ord tale om specialstrømper, der udover at indeholde en stribe smart, antibakterielle egenskaber også kan skabe varme om vinteren køling om sommeren.

 

Hvis du virkelig vil være dine fødders bedste ven, så er det med specialsokker fra XLtøj. Der er meget at vælge imellem og vi rådgiver dig gerne, så du får den helt rigtige model.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation