XL Tøj har alt i 2XL - 8XL - Stort tøj til store mænd

    DKK
Indkøbskurv

SortimentDerfor XL tøj


Alt i 2XL - 8XL
Det fedeste tøj
De bedste priser
Den bedste service
Ingen gebyrer  

Butterfly


Butterfly

Gennem hundredvis af år har mænd brugt butterfly i forbindelse med forskellige anledninger. Selvom sløjfen dengang nok mest var symbol på overklasse, så det historiske ikon faktisk blevet en af de største trends. Alle kan i dag bruge det klassiske modetilbehør. Uanset om du er ung eller gammel, tyk eller tynd, kan du med stor sandsynlighed altid finde en model, der kan få dig til at stå knivskarpt.

Hos XLtøj er vi specialister inden for herretøj til mænd, der er større end gennemsnittet, og med anerkendte mærker som eksempelvis Kensington, er der aldrig gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. Med særligt øje for store drenges behov fører vi udelukkende produkter, der for dig til at være lige så godt klædt på, som alle andre. Skal du gennemføre gentleman-stilen, kan du med fordel også tage et kig på vores brede sortiment af seler.  Med et par smarte seler kan sætter du for alvor prikken over i’et på dit stilsikre look.

På udkig efter en butterfly til store mænd til en lille pris?

Så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted. Selvom størrelsen på tøjet og tilbehøret skal være høj, behøver beløbet på varen nemlig langt fra at være det. Vi har stor erfaring med at klæde store mænd rigtig godt på, og du finder nok også altid markedets bedste priser hos os.

Netop når det gælder om at være velklædt, går du aldrig helt galt i byen med en flot butterfly. Tidligere fandtes den udelukkende i den klassiske, sorte model, men i dag fremstilles den i stort set alle farver. Her på siden tilbyder vi eksempelvis også flere ensfarvede modeller, men du har også god mulighed for at være kreativ med et smart mønster eller farvekombination. Sløjfen er derfor på mange måder en fantastisk accessory, der kan være med til at understrege ens personlige stil. Derfor er den nok i virkeligheden også, hvad smykker synes at være for kvinder; uundværlig. © Copyright 2014 XL tøj - Alle rettigheder reserveres

Vi modtager