Butterfly

 

Gennem hundredvis af år har mænd brugt butterfly i forbindelse med forskellige anledninger. Selvom sløjfen dengang nok mest var symbol på overklasse, så det historiske ikon faktisk blevet en af de største trends. Alle kan i dag bruge det klassiske modetilbehør. Uanset om du er ung eller gammel, tyk eller tynd, kan du med stor sandsynlighed altid finde en model, der kan få dig til at stå knivskarpt.

Hos XLtøj er vi specialister inden for herretøj til mænd, der er større end gennemsnittet, og med anerkendte mærker som eksempelvis Kensington, er der aldrig gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. Med særligt øje for store drenges behov fører vi udelukkende produkter, der for dig til at være lige så godt klædt på, som alle andre. Skal du gennemføre gentleman-stilen, kan du med fordel også tage et kig på vores brede sortiment af seler.  Med et par smarte seler kan sætter du for alvor prikken over i’et på dit stilsikre look.

På udkig efter en butterfly til store mænd til en lille pris?

Så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted. Selvom størrelsen på tøjet og tilbehøret skal være høj, behøver beløbet på varen nemlig langt fra at være det. Vi har stor erfaring med at klæde store mænd rigtig godt på, og du finder nok også altid markedets bedste priser hos os.

Netop når det gælder om at være velklædt, går du aldrig helt galt i byen med en flot butterfly. Tidligere fandtes den udelukkende i den klassiske, sorte model, men i dag fremstilles den i stort set alle farver. Her på siden tilbyder vi eksempelvis også flere ensfarvede modeller, men du har også god mulighed for at være kreativ med et smart mønster eller farvekombination. Sløjfen er derfor på mange måder en fantastisk accessory, der kan være med til at understrege ens personlige stil. Derfor er den nok i virkeligheden også, hvad smykker synes at være for kvinder; uundværlig. 


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation