Regnjakker i store størrelser

 

Garderoben indeholder en lang række forskellige jakker. Med det helt rigtige overtøj er vi nemlig klædt godt på i al slags vejr, og det er derfor heller ikke ligegyldigt, hvordan den enkelte model er fremstillet. Eksempelvis er det nødvendigt, at vinterjakken er foret i en sådan grad, at vi kan holde varmen på selv de koldeste dage.

Omvendt er det vigtigt, at sommerudgaven er i særlig let materiale, så den er behagelig at have på, når temperaturen begynder at stige. Regnjakken er også en essentiel del af vores beklædning. Regn er nemlig ofte en del af hverdagen, og derfor bør det være helt naturligt, at have en god model liggende. Her på siden kan du finde en regnjakke i store størrelser, og vi tilbyder alle de bedste brands, designs og farver.

Det danske vejr er aldrig helt at regne med. Selvom kalenderen viser sommer, kan det sagtens øse ned, ligesom efterårsvejret kan betyde, at himmel og jord står i ét. Derfor er det altid godt at være forberedt med en kvalitetsregnjakke eller regnfrakke store størrelser, der kan holde dig tør.

Hos XLtøj er vi specialister i tøj til store mænd, og derfor tilbyder vi også alt indenfor regntøj i store størrelser (XXL til 8XL). Derfor har vi selvfølgelig også en regnjakke store størrelser, der stemmer overens med dine præferencer – og passer dig størrelsesmæssigt.

Selvom du er større end gennemsnittet, skal du stadig kunne finde en praktisk helårsjakke, der sidder godt. Med anerkendte mærker som eksempelvis Espionage, Jack & Jones og Kangol kan du være sikker på, at der aldrig er gået på kompromis med hverken kvalitet eller design.

Når du har fundet dit favoritbrand, kan du med fordel anvende vores størrelsesguides. Hvert tøjmærke anvender nemlig hvert sit skema, så du altid kan handle tøj, der passer nøjagtigt til dine mål.

 

Find billige regnjakker til store mænd hos XLtøj


Uanset om du har et aktivt friluftsliv eller blot ønsker at nå tørskoet frem på arbejde, finder du med stor sandsynlighed en variant her på siden, der matcher dine ønsker. Vi har nemlig et eksklusivt udvalg af overtøj, så mon ikke vi også har en jakke, der falder i din personlige tøjsmag.

Eksempelvis har vi et bredt sortiment af smarte vandtætte modeller med tapede syninger, der netop gør, at regn ikke kan trænge igennem. Derudover er de fleste af udgaverne er også vindtætte, samt med mulighed for udluftning under armene. Nogle varianter har en hætte med skygge, og flere af dem kan endda helt lynes af efter behov. Jakkerne er udelukkende af de bedste materialer, så du uden problemer kan bruge overtøjet gennem mange regnfulde sæsoner.

Glem alt om, at det ikke kan være smart, bare fordi det skal være praktisk - og stort. Med vores enorme ekspertise inden for herremode til store drenge er vi nemlig stolte af føre tøj med øje for de nyeste tendenser.

Foruden de mest velklædende snit finder du derfor også et spændende udvalg af tidløse og moderigtige farver. Du finder regntøj til nok markedets bedste priser hos os. Bestiller du inden kl. 13.00, sender vi samme dag, og vi garanterer altid en hurtig levering af dine varer.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation