Kortærmede skjorter i store størrelser

 

Alle mænd bør have et udvalg af kortærmede skjorter derhjemme. De egner sig nemlig til et hav af formål. Har du ikke allerede det, er det derfor en god idé, at du får gjort noget ved det. Heldigvis er det noget, vi her hos XLtøj kan hjælpe dig med.

På denne side finder du nemlig vores store udvalg af kortærmede skjorter. Blandt dette udvalg er der også en god chance for, at du finder en skjorte, der falder i din smag. Det er der, da vi har et stort fokus på, at der blandt vores udvalg skal være noget for enhver.

 

Stort udvalg af kortærmede skjorter til store mænd


Er du på jagt efter et en ny kortærmet skjorte? Og har du et krav om, at den skal være i en stor størrelse? I så fald bør der ingen tvivl herske om, at du er landet det helt rette sted. Her hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af kortærmede skjorter, der alle er i store størrelser.

Mere konkret vil du kunne finde skjorter, der strækker sig fra str. 2XL og helt op til str. 8XL. Derfor er der også en rigtig god chance for, at vi har noget, der passer til dig. Det vil f.eks. være gældende, hvis du leder efter en moderigtig og lækker kortærmet skjorte herre XXL.

 

Vi har noget for enhver smag


Det er ikke kun i forhold til størrelserne, at der er stor forskel på de skjorter, du kan finde her hos os. De adskiller sig nemlig også på flere andre punkter, hvilket kun er en fordel for dig som kunde. Det er nemlig med til at sikre, at der blandt udvalget er noget for enhver smag.

Hvad enten du har et ønske om at købe en ensfarvet, stribet, ternet eller mønstre skjorte med korte ærme, så har du muligheden for det. Vi har nemlig det hele her hos XLtøj – og netop derfor er der også en rigtig god chance for, at du kan finde en skjorte her hos os, der er helt perfekt.

Vores udvalg består af en lang række brands, som er blevet nøje udvalgt. Vi vil nemlig sikre, at det kun er brands, der byder på høj kvalitet og god pasform, der finder vej til vores udvalg. Af denne grund møder du brands som Casa Moda, Jack & Jones, Stolen Denim og Espionage her på siden.

 

Kortærmede skjorter til gode priser


Hos XLtøj sætter vi ikke blot en dyd i at have noget, som alle kan passe. Det er også vigtigt for os, at vi har noget, hvor alle kan være med – uanset budget. Derfor kan du vide dig sikker på, at alle vores kortærmede skjorter kan købes til gode priser.

Faktisk starter priserne på ca. 200 kr., hvor langt de fleste kan være med. Når du får din ordre sendt, undgår du desuden at betale en stor sum penge for dette. Hos XLtøj har vi nemlig valgt at have en fast lav fragtpris, der lyder på 49 kr.


 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation