Slazenger


Slazenger er et brand, der har været på markedet i mange år. Oprindeligt er det et brand, der er blevet kendt indenfor ketsjersport, men i dag har det meget mere at byde på. Blandt andet står det bag moderne og stilren beklædning i store størrelser.

Det meste Slanzeger tøj bærer præg af, at det er et brand, der stammer fra sportens verden. Hvad enten du ønsker at købe en ny Slazenger hoodie eller Slazenger t-shirt, kan du derfor vide dig sikker på, at den vil være et sporty og lækkert look.

 

Slazenger-tøj egner sig også til fysisk aktivitet

En stor del af udvalget fra Slazenger, er også velegnet til brug under fysisk aktivitet. Hvis du leder efter nyt tøj, du kan bruge, når du løber eller går en tur, løfter jern i fitnesscenteret eller noget helt tredje, så er en Slazenger sweatshirt slet ikke et dårligt budt.

I og med, at de er meget bevidste om, at de vil lave tøj til store mænd, er du også sikker på, at du kan finde noget, du kan passe. Langt de fleste produkter i deres sortiment bliver nemlig lavet fra str. 2XL til str. 6XL, hvorfor de fleste kan finde noget, de kan passe.

 

XLtøj har et stort udvalg af tøj fra Slazenger

Hvis du har et ønske om at købe nyt tøj fra Slazenger, skal der ingen tvivl herske om, at du er landet det helt rette sted. Det er du i hvert fald, hvis du har interesse i at købe deres tøj i store størrelser, da det er dét, vi har specialiseret os i her hos XLtøj.

I og med, at vi fører et stort udvalg af tøj fra det anerkendte brand, vil der naturligvis også være noget blandt udvalget, der falder i din smag. Det gør sig gældende, uanset hvilken type påklædning, du er på jagt efter.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation