Espionage


Espionage er et af de mest velkendte brands på markedet for tøj til store og høje mænd. Det er et brand, der har mere end 30 års erfaring med at skabe tøj i store størrelser, og i løbet af de mange år har de formået at perfektionere deres tilgang til dette.

Det har gjort dem til et af de førende brands, når det kommer til tøj til store og høje mænd. Deres speciale i stort tøj har nemlig gjort, at de har udviklet en særlig metode til at perfektionere deres tøj med hensyn til både pasform, styling og kvalitet.

 

Espionage har noget for alle

Du skal ikke tøve med at købe tøj fra Espionage. De bryster sig nemlig af et stort sortiment, som vi fører en stor del af her hos XLtøj. Deres sortiment er dog blot stort, men også meget differentieret, hvilket betyder, at det indeholder for enhver smag.

At de med tiden har udviklet en særlig metode til at skabe den bedste pasform og kvalitet, er bestemt kun et plus. Det medfører nemlig, at du kan vide dig sikker på, at du får god værdi for pengene, når du køber Espionage tøj.

 

Stort udvalg af tøj fra Espionage hos XLtøj

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil forkæle dig selv med nyt tøj fra Espionage, er du havnet på den rette side. Her hos XLtøj er vi nemlig glade for det kendte brand. Det har ført til, at vi har valgt at tage en stor del af deres sortiment ind hos os.

Derfor kan du vælge fra et stort udvalg, når du køber tøj fra Espionage her på siden. Tøjet fås desuden i mange størrelser. F.eks. fås deres trøjer fra str. 2XL til str. 8XL, mens du kan købe bukser og shorts, der strækker sig fra str. 42 til str. 60.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation