Roberto Jeans


Roberto Jeans er bestemt ikke et nyt brand. Derimod blev det danske brand etableret i 1988, og siden da har det været en familiedrevet virksomhed med fokus på at skabe kollekioner af tøj til kvalitets- og prisbevidste mænd - og det omfatter også mænd i store størrelser.

En af deres klare styrker er, at de ikke blot laver en lille håndfuld produkter, så kun ganske få kan nyde deres tøj. Derimod har de skabt et stort og differentieret sortiment af basisvarer. Netop derfor har vi her hos XLtøj valgt at være en af mange Roberto Jeans forhandlere.

 

Udvikler nye og spændende kollektioner hvert år

Til trods for, at de har et stort fokus på basisvarer hos Roberto Jeans Danmark, er det ikke ensbetydende med, at de ikke fornyer sig. Det gør de nemlig år efter år, da de arbejder hårdt med at designe, udvikle og producere nye og spændende tøjkollektioner til mænd.

Roberto Jeans er ikke blot kendt for deres særlige Roberto Jeans stretch, der gør deres bukser og shorts behagelige at have på. De er også kendt for at forhandle deres produkter til fornuftige priser – og det gælder, uanset om du vil købe Roberto Jeans shorts, t-shirts eller noget tredje.

 

Stort udvalg af tøj fra Roberto Jeans

Har du et ønske om at købe tøj fra Roberto Jeans, er du landet på den rette side. Her hos XLtøj er vi nemlig glade for at kunne sige, at vi forhandler det danske brand. Derfor har vi også besluttet at tage en stor del af deres produkter ind i vores sortiment, som ses her på siden.

Størrelsesmæssigt skal du ikke være bekymret for, om du kan finde noget, der passer. Hos Roberto Jeans laver de nemlig også tøj til store mænd. Skal du f.eks. have et par nye shorts, kan disse fås fra str. 40 helt op til str. 52.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation