Brooklyn


Brooklyn er et britisk brand, der har eksisteret siden 2013. Det er et brand, der har et klart fokus på at skabe tøj i store størrelser. Når du køber tøj fra det britiske brand, er du derfor sikker på, at det har en nydelig pasform, da det er designet til at blive lavet i store størrelser.

Derfor skal du naturligvis heller ikke tøve med at købe Brooklyn tøj, hvis du er typen, der går meget op i, at dit tøj har en god pasform. En god pasform er dog ikke alt, hvad dette brand har at byde på. Deres tøj sælges nemlig også til yderst fortrinlige priser her hos XLtøj.

 

Brooklyn har noget for enhver smag

En anden klar force, som Brooklyn har er, at de har et sortiment, der indeholder noget for alle. De har nemlig ikke lagt sig fast på en bestemt stil eller type af tøj. Det medfører, at de har friheden til at lave meget forskelligt tøj, og det har de valgt at udnytte.

Derfor vil du også opleve, at det udvalg, du finder her på siden, har mange forskellige ting at byde på. Det omfatter nemlig alt fra ternede skjorter over arbejdstøj til sportstøj. Det betyder, at der med stor sandsynlighed også er noget blandt udvalget, der tiltaler netop dig.

 

Stort udvalg af Brooklyn-tøj hos XLtøj

Det er svært at give et konkret svar på, hvad tøjet fra Brooklyn har at byde på. Det kan bryste sig af en høj kvalitet til en fornuftig pris, men stilmæssigt er det meget forskelligt. Af denne grund har vi naturligvis også et meget stort og differentieret udvalg her på siden.

Tøjet kan du naturligvis sagtens finde i en størrelse, du kan passe, da det meste af deres tøj fås fra str. 2XL og op til str. 8XL.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation