Jack & Jones


Det er ikke alle danske mærker, der laver tøj til store mænd. Et af de brands, der har valgt at gøre dette, er Jack & Jones. Hvis du er på jagt efter tøj i store størrelser fra det kendte brand, er du landet det rette sted. Det er nemlig netop, hvad du finder her på siden.

I og med, at Jack & Jones har fokus på at skabe tøj i alle størrelser, kan en stor del af deres sortiment også fås i store størrelser. Af denne grund er det bestemt ikke umuligt at klæde sig moderigtigt og stilrent på med Jack and Jones store størrelser.

 

Stort udvalg af stort tøj fra Jack & Jones


Jack & Jones er bestemt ikke et nyt brand. Derimod har det eksisteret i mere end 30 år, da det så dagens lys tilbage i 1990. Af denne grund er det også et brand, som langt de fleste danske mænd har kendskab til den dag i dag.

Rigtig mange store mænd er vilde med Jack & Jones, da de laver tøj i høj kvalitet. Hertil er de også kendt for at lave tøj, der har en rigtig god pasform. Dette er især noget, der bliver vægtet højt af mænd, der bruger store størrelser, hvilket har været medvirkende til deres popularitet.

 

Find Jack & Jones-tøj i store størrelser her


Hvis du er på udkig efter nyt tøj fra Jack & Jones i store størrelser, har du fundet den rette side. Her hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af tøj fra det danske brand – og fælles for det hele er, at det er i store størrelser.

Blandt andet udvalget kan du finde både bukser, skjorter, t-shirts, jakker, hættetrøjer m.m. Uanset hvad du er på jagt efter, er du sikret at kunne finde det her på siden.

 

Jack & Jones har noget for alle


En anden årsag til, at Jack & Jones er blevet et yderst populært brand er, at der blandt deres udvalg er noget for enhver smag. Hvad enten dit tøj skal være vildt og farverigt, eller det skal være neutralt og stilrent, har Jack & Jones noget for dig.

Ligeledes bliver det meste af deres tøj lavet i størrelserne 2XL til 8XL. Af denne grund skal du ikke være bekymret for, om du kan finde tøj i din størrelse, uanset om du har sat jagten ind på en ny skjorte eller et par nye bukser.

 

Køb Jack & Jones-tøj til gode priser hos XLtøj


Du har næppe lyst til at betale overpris for dit nye tøj – og det forstår vi godt. Derfor har vi sørget for, at hele vores udvalg af tøj fra danske Jack & Jones er prissat på et niveau, hvor alle kan være med.

Derfor har du selvfølgelig gode forudsætninger for at gøre en god handel. Dette er gældende, uanset om du vil have en t-shirt i str. 4XL, en skjorte i str. 8XL eller et par joggingbukser i str. 2XL. Vi har nemlig det hele til fornuftige priser her på siden.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation